Oferte serviciu Diverse Diverse->cumparari Adunari generale
Licitatii anunt de licitatie Citatii si somatii Pierderi->acte

Diverse

  • SC FAPIRO SA, titular al proiectului ?Construire hypermarket Kaufland P +1E si constructii anexe?, anunta publicul interest asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre A.P.M. Bucuresti in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului si de evaluare adecvata, NU SE SUPUNE EVALUARII IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI SI EVALUARII ADECVATE, amplasat in Bucuresti, Calea Ferentari, nr. 62, sector 5. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul A.P.M. Bucuresti din Aleea Lacul Morii nr. 1, sectorul 6, in zilele de luni -vineri, intre orele 9.00- 12.00, precum si la urmatoarea adresa de internet www.office@apmbuc.anpm.ro, in termen de 5 zile de la data publicarii prezentului anunt, pana la data de 28.05.2015.
  • SC ROSAL Grup SA si SC ROSAL Imobiliare SRL, titular al planului ?PUZ SOS. DUDESTI- PANTELIMON, NR. 2-4-6, NR. 12- 16, NR. 32- 40, SECTOR 3, BUCURESTI?, anunta publicul interesat asupra parcurgerii etapei de incadrare in cadrul sedintei Comitetului Special Constituit din data de 21.05.2015, urmand ca planul propus sa fie supus procedurii de adoptare fara aviz de mediu. Comentarii privind decizia etapei de incadrare se primesc in scris la sediul A.P.M. Bucuresti, in termen de 10 zile calendaristice de la data publicarii anuntului.
  • Dragulin DANIEL- IONEL, titular al planului ?PUZ LOCUINTE COLECTIVE S+ P +M +10E- SOS. BERCENI, NR. 94, SECTOR 4, BUCURESTI?, anunta publicul interesat asupra parcurgerii etapei de incadrare in cadrul sedintei Comitetului Special Constituit din data de 21.05.2015, urmand ca planul propus sa fie supus procedurii -de adoptare fara aviz de mediu. Comentarii privind decizia etapei de incadrare se primesc in scris la sediul A.P.M. Bucuresti, in termen de 10 zile calendaristice de la data publicarii anuntului.
ziare powered by Distinct New Media