A strâns mii de dolari după ce s-a ras pe cap şi şi-a smuls genele

POSTAT: 10 August 2010, Ora 09:58

  • Foto simbol - arhiva Epa
Publicitate

Suferind, se pare, de un deficit acut de afecţiune şi atenţie, o tânără canadiană s-a ras pe cap şi şi-a smuls genele pentru a părea bolnavă de cancer, strângând astfel câteva mii de dolari din donaţii. Ea a sfârşit însă la închisoare pentru fraudă.

Ashley Kirilow, 23 de ani, realizase o pagină pe Facebook şi a folosit reţeaua de socializare pentru a forma grupuri de susţinere, care i-au trimis bani, fără a cere şi primi chitanţe. Tânăra s-a prezentat vinerea trecută la poliţia din Ontario, care o investiga de peste o lună, pentru a fi închisă în urma acuzaţiei de fraudă, aproximativ 20 000 de dolari.

Potrivit unui comunicat al poliţiei, Ashley Kirilow a recurs mai multe luni la strângeri de fonduri, mai ales la concerte, unele organizate pentru ea, cu ajutorul unor persoane pe care le-a convins că este bolnavă de cancer şi nu mai are decât câteva săptămâni de trăit. Tânăra spunea că părinţii ei sunt toxicomani. De fapt, aceştia sunt divorţaţi şi recăsătoriţi, iar fata n-a reuşit să-i convingă că este bolnavă de cancer, informează Agepres.

 

0 comentarii

Articole similare
Urmărește LIBERTATEA.RO pe FACEBOOK
ziare powered by Distinct New Media