ADRIAN IOVAN şi viaţa sa tumultuoasă! A fost căsătorit cu Romaniţa Iovan şi implicat într-un imens scandal!

POSTAT: 20 January 2014, Ora 23:15

Pilotul Adrian Iovan, cel care pilota avionul care s-a prăbuşit luni în apropiere de localitatea Beliş, în munţii Apuseni, a încetat din viaţă la 55 de ani. Acesta a avut o viaţă extrem de tumultuoasă.

  • Adrian Iovan pilota avionul care s-a prăbuşit luni în apropiere de localitatea Beliş
Publicitate

Adrian Iovan, care a murit în urma accidentului aviatic din Munţii Apuseni, a terminat Liceul De aviaţie Aurel Vlaicu. A dat examen la Aerobnave şi a intrat fără loc.

De-a lungul carierei, el a stat la manşa mai multor tipuri de aeronave: IL 18, AN 24, BN 2 şi celebrul Boeing 737. Pe ele a zburat peste 13.000 de ore, potrivit vedeteblog.com.

Avea 26 de ani când s-a căsătorit prima dată, mariaj din care a rezultat o fiică.

A doua soţie a pilotului Adrian Iovan a fost binecunoscuta creatoare de modă Romaniţa Iovan. Cei doi s-au căsătorit în iunie 2003 şi au avut împreună un băieţel, Adrian Albert. Nici acest mariaj nu a durat, Adrian Iovan şi Romaniţa Iovan ajungând la divorţ.

Cuplul Iovan a intrat în atentia presei în octombrie 2005, când Bogdan Iancu, un hoţ care a intrat prin efracţie în locuinta acestora din Bulevardul Primăverii, a fost împuşcat de Adrian Iovan. Incidentul a provocat un imens scandal.

 

 

 

6 comentarii

Articole similare
Urmărește LIBERTATEA.RO pe FACEBOOK
ziare powered by Distinct New Media