EXCLUSIV | E una dintre cele mai frumoase cântăreţe de la noi şi NU MAI VREA SĂ FIE SINGURĂ: "Vreau să mă îndrăgostesc din nou"

ARTICOL POSTAT DE: Bogdan Gâlcă

POSTAT: 25 December 2012, Ora 14:48

Este una dintre cele mai frumoase cântăreţe de succes de la noi, iar în pragul noului an ştie foarte clar ce vrea de la 2013: un nou iubit.

Publicitate

Brighi a acceptat să ne acorde un interviu, în exclusivitate, chiar în ziua de Crăciun, şi a vorbit despre farmecul Sărbătorilor, despre proiectele profesionale dar şi despre viaţa personală.

Libertatea: Brighi, cum a fost anul 2012 pentru tine?

Brighi: 2012 a fost un an important pentru mine, m-am alăturat echipei HaHaHa Production,  am devenit "Primul artist din România care a colaborat cu rapperul Snoop Dogg",  o adevărată onoare pentru mine, iar de curând am lansat împreună cu Pacha Man single-ul "Ce te faci", care se bucură de un feedback bun.

Libertatea: Ce ţi-ai dorit să primeşti de Crăciun?

Brighi: Nu am avut vreo dorinţă anume. Mă bucur că pot să îmi petrec Crăciunul în familie, fiindcă în ultimul timp ne vedem foarte rar.

Libertatea:  Când ai încetat să crezi în Moş Crăciun?

Brighi: De nenumărate ori, Moşul a fost înlocuit de tăticul meu agitat pe lângă brad cu tot felul de cadouri în mâini. Apoi, când aveam vreo 7 ani, bunicul meu mi-a povestit că îl cunoaşte personal pe Moş Crăciun şi m-a convins pentru totdeauna. (râde) Deci există!

Libertatea: Ce aştepţi de la noul an?

Brighi: Aştept ca noul an să fie şi mai bun decât 2012, cu multă muncă în primul rând,  roadele vin de la sine.

Libertatea: Ce urare ai pentru cititorii Libertatea.ro?

Brighi: Vă urez un Crăciun minunat alături de cei dragi şi un 2013 plin cu visuri împlinite!

Libertatea: În precedentul interviu, ne mărturiseai că te-ai despărţit de iubitul tău după o relaţie de aproape patru ani. Petreci Sărbătorile singură sau a apărut cineva în viaţa ta?

Brighi: Petrec sărbătorile cu familia şi prietenii, în niciun caz singură.

Libertatea: Nu ai avut pretendenţi în această perioadă?

Brighi: Am trecut peste despărţire, dar încă nu m-am uitat în jur. E una dintre rezoluţiile pentru Anul Nou - să mă îndrăgostesc din nou.

9 comentarii

Articole similare
Urmărește LIBERTATEA.RO pe FACEBOOK
ziare powered by Distinct New Media