CEAI DE COADA ŞORICELULUI - Ce boli tratezi cu acest ceai-minune

POSTAT: 28 September 2012, Ora 13:44

Ceaiul de coada şoricelului este recomandat de doctori celor cu infecţii genitale, dar şi celor care suferă de acnee şi amenoree.

  • Ceaiul de coada șoricelului vă poate scăpa şi de anexită
    Ceaiul de coada șoricelului vă poate scăpa şi de anexită
Publicitate

Ceai de coada şoricelului - beneficii


Ceaiul de coada şoricelului grăbeşte eliminarea bacteriilor vinovate de candidoză şi infecţii urinare. Recomandat este să îţi faci de dimineaţă doi litri de ceai şi să îl bei de-a lungul zilei. Gustul nu este marea calitate a ceaiului de coada şoricelului, aşa că puţină miere ar putea ajuta.

Poţi face şi spălături externe cu acest ceai, în zona intimă. În acest caz, adaugă în ceai o linguriţă de bicarbonat.

Ceaiul de coada şoricelului este indicat şi celor care suferă de amenoree (absenţa patologică a menstruaţiei), deoarece stimulează hormonii responsabili de declanşarea menstruaţiei.

Pentru tratarea acneei, încearcă să bei un litru de ceai de coada şoricelului în fiecare zi. Fă cure de o lună, cu două săptămâni pauză! Poţi aplica şi măşti faciale, combinând un albuş de ou cu 10 picături de tinctură de coada şoricelului.

Ceai de coada şoricelului - contraindicaţii

Dacă eşti gravidă, înainte de a te trata cu coada şoricelului, este bine să vorbeşti cu doctorul tău, şi asta pentru că, în urma unui studiu, a reieşit că femeile care au consumat ceaiuri sau au folosit produse pe baza acestei plante au născut copii sub greutatea normală.

3 comentarii

Articole similare
Urmărește LIBERTATEA.RO pe FACEBOOK
ziare powered by Distinct New Media