Coco iubește chiloții tanga! Uite-o cu încă o pereche de bikini cu ață în fund! FOTO

POSTAT: 16 April 2012, Ora 20:47

Coco iubește chiloții cu ață în fund și se pare că are o colecție impresionantă în sertar. La fel și fotogarfiile cu bikini, în care lasă să i se vadă fesele imense care au făcut-o celebră.

  • Coco iubește chiloții tanga! Uite-o cu încă o pereche de bikini cu ață în fund! FOTO
    Coco iubește chiloții tanga! Uite-o cu încă o pereche de bikini cu ață în fund! FOTO
Publicitate

Coco Austin știe să se vândă foarte bine. Protagonista unui reality-show, vedeta are grijă să-și țin fanii aproape cu ajutorul unor fotogtrafii în care își promovează atuurile care au făcut-o celebră: fesele imense și bombate și silicoanele.

Pe site-ul personal, nevasta lui Ice-T nu ezită să se pozeze prin casă, pe terasă sau pe hol aproape invariabil, în aceeași ipostază: cu fundul la vedere, purtând o pereche de bikini. Ba verzi, ba albaștri, ba roșii, roz, mov, galbeni ... toate culorile. Dar de data aceasta, instananeea este chiar hidoasă. Coco tocmai venise de la jogging și nu a mai avut răbdare să-și dea jos colanții de alergat. I-a tras doar puțin peste posterior, pentru a i se vedea ațele de la tanga care păreau că nu fac față feselor prea mari. Dincolo de faptul că întreaga ținută era un dezastru și poza era oribilă, vedeta și-a pos și o pereche de pantofi cu toc și cu ... jambiere, vrând probabil să dea o notă sportivă outfitului lamentabil.

Citește și:

Cu fundurile la înaintare! Acestea sunt cele mai tari posterioare din lume! Tu pe care-l votezi? FOTO

Coco, atinsă în mod pervers de o entitate din lumea de apoi

 


12 comentarii

Articole similare
Urmărește LIBERTATEA.RO pe FACEBOOK
ziare powered by Distinct New Media