Concurentul de la MasterChef, intrat în conflict cu Chef Florin Dumitrescu, TRANŞEAZĂ LUCRURILE: "Am fost AGRESAT atât verbal, cât şi fizic"

POSTAT: 13 March 2013, Ora 23:38

Bucătăria naşte pasiuni nebănuite, iar recentul incident din cadrul emisiunii "MasterChef" dovedeşte că presiunea şi nervii întinşi la maxim pot să "dea în clocot" la un moment dat.

  • Concurentul de la MasterChef, intrat în conflict cu Chef Florin Dumitrescu, TRANŞEAZĂ LUCRURILE: "Am fost AGRESAT atât verbal, cât şi fizic"
Publicitate

Concurentul Andrei Georgeo a povestit că în timpul competiţiei a fost agresat de Chef Florin Dumitrescu. "Ţin să precizez că nu am fost bătut măr, cum a apărut în diverse locuri, ci că am fost agresat. Am fost agresat atât verbal, cât şi fizic, luând capuri in nas din partea lui Florin Dumitrescu", a povestit Andrei Georgeo în emisiunea Wowbiz de la Kanal D despre incidentul care ar fi avut loc pe 1 martie, în timpul filmărilor pentru emisiune.

"Nu am semnat nici o clauză în care eu să iau bătaie ca şi concurent şi nimeni să nu intervină. Am semnat un contract pentru a participa la acest concurs şi sunt clauze de confidenţialitate pe care le voi respecta. Dar, acum vreau dreptate", a punctat fostul concurent.

SCANDAL la MASTERCHEF! Florin Dumitrescu, ACUZAT că a BĂTUT un concurent

Incidentul dintre cei doi a pornit iniţial de la câteva injurii şi a degenerat. "La ei, fiecare moderator isi joaca rolul in emisiune, dar acest lucru nu justifica modul in care el a reactionat. Formatul emsiunii probabil îi permitea acest lucru. Comportamentul lui era unul obişnuit, mai ales faţă de mine".

Gestul lui Florin Dumitrescu nu are nici o explicaţie, însă Andrei Georgeo a făcut o dezvăluire care trebuie luată cu rezerve, din moment ce nu poate fi probată: "Am spus-o la Poliţie şi vă zic şi vouă. El duhnea a alcool când s-a apropiat de mine. Pot pune mâna pe Biblie, merg la testul cu detectorul de minciuni..." De altfel, fostul concurent a mers la IML pentru a obţine un certificat şi a depus o plângere la Poliţie pentru agresiune.

Poziţia postului Pro TV a fost clar comunicată printr-un comunicat: "Filmuleţul incidentului petrecut la filmări a fost unul foarte concludent, imaginile dovedind că se poate vorbi despre o altercaţie, nicidecum de o bătaie, aşa cum pretinde Georgeo Andrei. După altercaţie, concurentul şi-a exprimat opţiunea de a părăsi concursul şi a anunţat echipa de producţie că nu doreşte să mai continue filmările".

A doua ediţie MasterChef, lider de audienţă

Cea de-a doua ediţie din acest sezon al emisiunii "MasterChef" a adus marţi seară, la Pro TV, noi şorţuri acordate de cei trei juraţi şi poveşti interesante, show-ul fiind din nou lider de audienţă, pe publicul comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani.

Cel de-al doilea sezon al emisiunii "MasterChef" a început săptămâna trecută. În număr şi mai mare decât anul trecut, concurenţi din toate colţurile ţării şi nu numai şi-au luat inima în dinţi şi au bătut la poarta "MasterChef" cu speranţa şi încrederea că pot ajunge în mult râvnita bucătărie a celor mai buni. Vezi în fiecare marți la Pro TV dacă aceștia vor reuși să treacă de primul obstacol, întâlnirea cu cei trei chefi juraţi-chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu şi chef Cătălin Scărlătescu.

 

5 comentarii

Articole similare
Urmărește LIBERTATEA.RO pe FACEBOOK
ziare powered by Distinct New Media