Previziune înfricoșătoare! Un cutremur catastrofal va lovi România în curând

POSTAT: 23 Martie 2012, Ora 09:59

Un cutremur catastrofal va zgudui România în 2013. Această predicție nu este făcută de oricine, ci de un oficial seismolog, care susține că țara noastră va fi afectată de o mișcare telurică de proporții.

  • Previziune înfricoșătoare! Un cutremur catastrofal va lovi România în curând
    Previziune înfricoșătoare! Un cutremur catastrofal va lovi România în curând
Publicitate

Potrivit preşedintelui Secţiei de Predicţie a Comisiei Europene de Seismologie, George Purcaru, susține că țara noastră va fi lovită de un seism catastrofal,  de aproximativ 7, până la finele anului 2013, informează realitatea.net.

Atunci mii de români şi-ar putea pierde vieţile, iar pagubele ar putea fi mai mari decât cele provocate de seismul din 1977. În Bucureşti, numărul morților s-ar putea ridica la peste şase mii de oameni, potrivit analizelor făcute de specialiștii din Primăria Capitalei. Și asta din cauza numărului mare de clădiri cu bulină roșie care încă nu au fost consolidate. Potrivit statisticilor, în Capitală, în 20 de ani autoritățile au consolidat doar 15 blocuri din cele peste 300 care stau să cadă.

În Capitală, cele mai vulnerabile zone sunt Piata Romană, Unirii, Tineretului, Fundeni și Tei, iar cele mai sigure locuinţe sunt cele de-a lungul Dâmboviţei.

Citește și:

Vezi care sunt predicţiile lui Carmen Harra în legătură cu un cutremur devastator în România!

"Probabilitatea unui cutremur puternic în perioada următoare creşte pe zi ce trece"


 

 

33 comentarii

Articole similare
Urmărește LIBERTATEA.RO pe FACEBOOK
ziare powered by Distinct New Media