Helciug sare la gâtul lui Videanu!

ARTICOL POSTAT DE: Florian Gheorghe

POSTAT: 06 Decembrie 2012, Ora 00:00

Solistul Dan Helciug e decis să dea judecată alianţa ARD, pe motiv că şi-ar fi însuşit şi ar fi folosit public, în campania electorală, o piesă compusă de el. A vrut să-i ceară socoteală lui Adriean Videanu, însă politicianul l-a ţinut la uşă.

  • La cererea unei
agenţii de publicitate,
Dan Helciug a trimis
un demo, drept posibil
imn de campanie
pentru ARD, şi a avut
surpriza să constate
că formaţiunea
politică îi foloseşte
melodia fără să-i fi
dat vreun ban
    La cererea unei agenţii de publicitate, Dan Helciug a trimis un demo, drept posibil imn de campanie pentru ARD, şi a avut surpriza să constate că formaţiunea politică îi foloseşte melodia fără să-i fi dat vreun ban
  • Adriean
Videanu
    Adriean Videanu
Publicitate

Compozitorul şi liderul trupei Spitalul de Urgenţă mărturiseşte că intenţionează să dea în judecată ARD (Alianţa România Dreaptă), pe motiv că nici un politician nu a dorit să stea cu el la masa negocierilor, după ce i-a folosit ilegal piesa “Campionii”. Şi Adriean Videanu, care face parte din această alianţă, l-a ignorat, lăsându- l pe solistul păgubit să aştepte în zadar la uşa lui mai bine de două ore. Totodată, Dan Helciug va chema la tribunal şi agenţia de publicitate care i-a distribuit, fără acordul său, această piesă şi pentru care el nu a primit nici măcar un leu.

Au folosit demo-ul fără să-l întrebe

“La solicitarea agenţiei de publicitate La-Luna, le-am propus o piesă, cea în cauză. Urma să fiu contactat pentru a negocia termenii legali pentru folosirea sa. Culmea, am aflat că a ajuns, aşa, nemasterizată, în varianta demo, imn al ARD. Nu au contract, nu au hârtii. După o săptămână în care nimeni nu mi-a răspuns la telefoane, am trimis o somaţie oficială la sediul de campanie, dar domnul Videanu n-a fost de acord să discute cu mine. În ultimul moment, clipurile oficiale au început să dispară de pe internet. Din fericire, încă am dovezi. Sunt apolitic, nu am carnet de membru al vreunui partid”, ne-a precizat Helciug.

Pedeliştii habar nu au cine e Helciug

Preşedintele interimar al PDL Bucureşti, Adriean Videanu, spune că nu ştie nimic despre faptul că alianţa va fi acţionată în instanţă de către Dan Helciug, ba mai mult, susţine că nu-l cunoaşte pe artist. “Nu-l cunosc. Nu am vorbit în viaţa mea cu el”, a spus Videanu printr-un SMS.

 

7 comentarii

Articole similare
Urmărește LIBERTATEA.RO pe FACEBOOK
ziare powered by Distinct New Media