Elisabeta a II-a e pe moarte, iar ducesa Camilla abia aşteaptă să se elibereze «scaunul»: «Vrea să-i fure tronul reginei bolnave»

ARTICOL POSTAT DE: Alina Vlad

POSTAT: 07 November 2012, Ora 00:00

Revista de scandal americană Globe a aruncat, zilele trecute, o nouă bombă de presă. Conform jurnaliştilor din SUA, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii ar fi pe moarte, iar cea care se pare că e foarte bucuroasă ar fi ducesa Camilla, soţia prinţului Charles. Motivul? Abia aşteaptă să devină regină.

  • Regina Elisabeta a II-a și ducesa Camilla păstrau aparenţele unei relaţii foarte bune atunci când se aflau în public
    Regina Elisabeta a II-a și ducesa Camilla păstrau aparenţele unei relaţii foarte bune atunci când se aflau în public
Publicitate

← Revista Globe a descoperit complotul

Vulturii roiesc în jurul reginei Elisabeta a II-a, despre care se spune că ar fi grav bolnavă şi extrem de slăbită. Deşi aceasta e o veste îngrozitoare pentru poporul britanic, există totuşi cineva care deja a început să se ocupe de formalităţile de preluare a tronului: ducesa Camilla Parker Bowles, soţia prinţului Charles. Aceasta e disperată, se pare, să aibă pe toată lumea la picioare, deşi e aprig contestată de britanici. “E o femeie rea, are probleme cu băutura şi nimeni nu o poate ierta că i-a distrus viaţa prinţesei inimilor, Diana”, scriu jurnaliştii americani.

Îşi urăşte fiul vitreg

Mai mult, tensiunea ar putea atinge cote ameţitoare în familia regală, mai ales pentru că ducesa Camilla îi urăşte pe fiul vitreg William şi pe soţia acestuia, Kate, pe care poporul îi adoră şi îi vrea pe tron. De altfel, scandalul din vară, când Kate a fost surprinsă fără sutien la plajă, a făcut-o pe Camilla să o avertizeze drastic pe ducesa de Cambridge: “Nu vei fi niciodată regină”, gurile rele afirmând chiar că fosta amantă a prinţului Charles ar fi orchestrat totul din umbră.

5 comentarii

Articole similare
Urmărește LIBERTATEA.RO pe FACEBOOK
ziare powered by Distinct New Media