Emisiunea "Dănutz SRL" împlineşte şapte ani

POSTAT: 01 October 2010, Ora 13:02

  • Dan Bittman / Foto Arhivă Ringier
Publicitate

Emisiunea Dănutz SRL, moderată de Dan Bittman, revine cu ediţii noi de duminică 3 octombrie, la TVR 1. De la ora 17.00, programul de divertisment al TVR 1 sărbătoreşte în direct al şaptelea an de emisie sau, cum glumeşte Dan, "merge la şcoală", se arată într-un comunicat al televiziunii publice.

Invitaţii speciali ai primei ediţii sunt Angela Similea, Ovidiu Komornyk şi Ştefan Bănică Junior.

În noul sezon, echipa emisiunii va pune în practică o noutate care va miza pe interactivitate. "Dintre telespectatorii care participă la concursul telefonic, câştigătorul fiecărei ediţii va deveni vedetă pentru o zi. Adică, în ediţia imediat următoare va fi invitat în platou alături de Dan şi va fi supus unor provocări, printre care şi aceea de a cânta live împreună cu trupa Marfar", spune Nicoleta Ilie, producătoarea emisiunii.

Pe lângă noutăţi, Dănutz SRL păstrează rubricile deja iubite de telespectatori, cum este "Un diamant la SRL", dedicată, la prima ediţie, Angelei Similea. În prezenţa artistei în platou, telespectatorii vor putea revedea "momente de aur" din arhiva TVR cu solista. Angela Similea îl va avea, la rândul ei, drept invitat în platou pe Ovidiu Komornyk, cu care va cânta o melodie de pe noul lor album. Şi Ştefan Bănică va face o surpriză muzicală telespectatorilor.

Pentru că "se poartă" asistentele, Antonio, bucătarul de la Dănutz SRL şi partenerul lui Dan Bittman la prezentarea emisiunii, îşi caută şi el una şi anume: o asistentă care să ştie să gătească, dar şi să cânte "reţeta muzicală" a zilei.

0 comentarii

Articole similare
Urmărește LIBERTATEA.RO pe FACEBOOK
ziare powered by Distinct New Media