Sabrina Nistor, "Fata de la pagina 5", dorită de Erika: "I-aş săruta sânii"

ARTICOL POSTAT DE: C. Radu Munteanu

POSTAT: 11 November 2011, Ora 00:00

Erika, fosta iubită a fotbalistului Ousmane N’Doye, este una dintre vedetele trupei de dans erotic “Budoar Dancers”. Ea a pus ochii pe Sabrina Nistor după ce a văzut-o în Libertatea, la “Fata de la Pagina 5”, şi îi face propuneri indecente.

  • Fizicul perfect şi bustul impozant ale Sabrinei Nistor, gălăţeanca de 29 de ani care a devenit celebră după ce a pozat pentru “Fata de la Pagina 5”, fac furori în România
    Sabrina Nistor
  • Erika vrea să danseze alături de Sabrina
    Erika
Publicitate

“Am remarcat-o la «Fata de la Pagina 5», am văzut că are un bust de-a dreptul superb şi îmi pare foarte dezinhibată. Dacă e să fiu sinceră, deşi sunt femeie, i-aş săruta sânii fără să stau pe gânduri. Sabrina este extrem de sexy, cred că s-ar potrivi foarte bine în trupa de dans în care activez. Alături de ea, la «Budoar Dancers », aş face nişte show-uri lesbi extraordinare”, ne-a dezvăluit Erika, frumuseţea ciocolatie care s-a iubit cu fotbalistul Ousmane N’Doye.

Mai mult, Erika îi propune tinerei care a impresionat România să se gândească bine la oferta ei şi să accepte să intre în trupa de dans erotic unde activează. “Tot ce trebuie e ca Sabrina să dea un like la pagina facebook.com/ BudoarDancers şi o voi contacta eu. Îi voi face şi o propunere financiară de nerefuzat”, ne-a mărturisit Erika.

11 comentarii

Articole similare
Urmărește LIBERTATEA.RO pe FACEBOOK
ziare powered by Distinct New Media