În sectorul 3 al Capitalei s-au plantat pomi care ating liniile de tramvai. Un proiect de 1.000.000 € ne pune viaţa în pericol

ARTICOL POSTAT DE: Mihai Oprea

POSTAT: 07 Ianuarie 2013, Ora 00:00

O mică scânteie şi totul se poate transforma într-o adevărată tragedie. Oamenii care circulă în tramvaiele de pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din sectorul 3 al Capitalei sunt în pericol. Din cauza crengilor care pot rupe firele electrice, aceştia se pot electrocuta.

  • Pe bulevardul 1 Decembrie 1918
din sectorul 3 al Capitalei,
din toamna anului
trecut, s-au plantat
mai mulţi
pomi în
spaţiile
dintre liniile
de tramvai
    Pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din sectorul 3 al Capitalei, din toamna anului trecut, s-au plantat mai mulţi pomi în spaţiile dintre liniile de tramvai
  • Crengile
copacilor au
atins deja
firele electrice
    Crengile copacilor au atins deja firele electrice
Publicitate

De anul trecut, mai exact din toamnă, pe bd.1 Decembrie 1918 din sectorul 3 al Capitalei au fost plantaţi pomi pe spaţiul verde dintre liniile de tramvai. Este vorba despre un proiect mai vechi, care urmăreşte plantarea de copaci pe marile bulevarde ale sectorului, care a costat, până acum, 1.000.000 de euro.

Un proiect bun dacă e să ne gândim că vom respira un aer mai bogat în oxigen, dar destul de periculos, ţinând cont că ramurile copacilor au atins deja firele electrice de la tramvai. “Din toamna anului trecut s-au plantat aceşti pomi şi am înţeles că vor pune pe toate bulevardele din sector. Este foarte periculos, ţinând cont că din cauza crengilor care au atins firele electrice există riscul producerii unui scurtcircuit”, ne-a spus un vatman de pe tramvaiul 40.

fotografii: Vlad Chirea

4 comentarii

Articole similare
Urmărește LIBERTATEA.RO pe FACEBOOK
ziare powered by Distinct New Media