Invitaţi celebri la “Cireaşa de pe tort”

POSTAT: 18 Martie 2009, Ora 16:44

Încă un grup de vedete intră în vizorul maestrului bucătar Horia Vîrlan! Între 19 şi 23 martie, la ''Cireaşa de pe tort'' vin invitaţi de seamă: Marian Drăgulescu, Nick N&D, Sorinel Copilu' de Aur, Marinela Niţu şi Laurette. Care dintre ei va câştiga titlul de "Gazda Perfectă", aflaţi urmărind Prima TV! Marian Drăgulescu găteşte la "Cireaşa de pe tort" sub supravegherea mamei Campionul mondial Marian Drăgulescu le pregăteşte invitaţilor

  • Cireasa de pe tort
  • Cireasa de pe tort, cu Laurette, Sorinel, Nick, Marian si Marinela de la stanga la dreapta)
Publicitate

Încă un grup de vedete intră în vizorul maestrului bucătar Horia Vîrlan! Între 19 şi 23 martie, la ''Cireaşa de pe tort'' vin invitaţi de seamă: Marian Drăgulescu, Nick N&D, Sorinel Copilu' de Aur, Marinela Niţu şi Laurette. Care dintre ei va câştiga titlul de "Gazda Perfectă", aflaţi urmărind Prima TV!

Marian Drăgulescu găteşte la "Cireaşa de pe tort" sub supravegherea mamei

Campionul mondial Marian Drăgulescu le pregăteşte invitaţilor lui de la "Cireaşa de pe tort" ciorbă de pui á la grec, muşchi de porc la tavă cu legume mexicane şi chec după reţeta familiei. Sub atenta supraveghere a mamei, sportivul se apucă de gătit. Cum se descurcă în bucătărie vedeţi mâine, de la ora 19.30, la Prima TV.

0-133297-laurettesorinelnickmariandragulescumarinelanitu.jpg

7 comentarii

Articole similare
Urmărește LIBERTATEA.RO pe FACEBOOK
ziare powered by Distinct New Media