Ce iubită frumoasă şi-a tras Luhan! Eurodeputatul e amorezat de Andra, fata «regelui mezelurilor» Radu Timiş

ARTICOL POSTAT DE: Radu Nistor

POSTAT: 26 July 2013, Ora 23:45

După luni întregi de navetă între Bruxelles şi Bucureşti, eurodeputatul Petru Luhan profită de vacanţă pentru a se ocupa de viaţa sa personală, pe care, zice el, a cam neglijat-o în ultima vreme. Şi se poate spune că n-a pierdut timpul. S-a îndrăgostit de Andra, o femeie frumoasă, cu 10 ani mai tânără.

  • Petru Luhan și Andra Timiș s-au fotografiat în ipostaze tandre, în timpul ieșirilor publice
Publicitate

Dacă e să ne luăm după ce zic gurile rele, eurodeputatul PDL Petru Luhan (36 de ani) pare decis să pună capăt burlăciei şi să îşi întemeieze o familie.

Cunoscut drept un bărbat pretenţios în materie de femei, politicianul a tot cernut, dar nici o doamnă sau domnişoară nu a reuşit să-l cucerească iremediabil, până în urmă cu o lună. Acum Luhan poate spune că a fost săgetat de Cupidon şi că inima nu-i mai aparţine.

Pedelistul s-a îndrăgostit de Andra (26 de ani), o jună superbă, fiica unuia dintre cei mai bogaţi oameni din România, Radu Timiş, poreclit “regele mezelurilor”.

“Este o persoană extrem de inteligentă, de modestă, care nu face caz că are părinţii pe care îi are. M-a cucerit prin nobleţea ei, prin farmecul deosebit pe care îl are şi, cu toate că ne cunoaştem de numai o lună, parcă o ştiu de o viaţă”, ne-a spus euroalesul.

Îl consideră cel mai bun

La rândul său, Andra afirmă că prietenul ei e o persoană care luptă până la capăt pentru a-şi duce la îndeplinire planurile.

“Petru este un tip extraordinar, tenace şi foarte tandru. Am certitudinea că va fi în continuare cel mai bun europarlamentar, la fel ca în acest an”, ne-a declarat Andra, evitând să spună mai multe despre relaţia cu Petru Luhan.

18 comentarii

Articole similare
Urmărește LIBERTATEA.RO pe FACEBOOK
ziare powered by Distinct New Media