Mircea Badea i-a găsit O PORECLĂ SOŢULUI Alessandrei Stoicescu! Vezi CUM SE DISTREAZĂ PE SEAMA LUI! FOTO

POSTAT: 07 Octombrie 2013, Ora 17:26

În acest weekend, Mircea Badea a participat la nunta colegei de trust, Alessandra Stoicescu, nu fără peripeţii însă.

  • După ce a participat la nunta colegei Alessandra Stoicescu, Mircea Badea i-a găsit O PORECLĂ MIRELUI! FOTO
Publicitate


După ce a făcut aproape două ore până la nunta desfăşurată la Palatul Snagov (N. Red. aprox. 40 de kilometri), greşind de mai multe ori drumul, Mircea Badea şi Mihai Gâdea au ajuns în sfârşit la evenimentul Alessandrei Stoicescu. Prezentatorul emisiunii "Îi gura presei" a ţinut să aibă o amintire "palpabilă" şi i-a cerut prietenului Gâdea să-l imortalizeze într-o fotografie, despre care apoi a râs copios.

"Mi-am tras o privire sinceră...Eram marcat de toate bucătăriile pe care le văzusem, de păduriule tropicale pe care le străbătusem...Aşa de înalt este soţul? Noi îi spunem Lorenzo Lamas. Vedeţi de ce. Noi aşa îi spunem între noi, el nu ştie, săracul, află acum de la televizor", a povestit Mircea Badea, dând de gol şi porecla sub care este cunoscut soţul Sandrei în trust.

Alessandra Stoicescu s-a căsătorit religios sâmbătă cu colegul său de serviciu, Sergiu Mircea Constantinescu. Cununia civilă a avut loc pe 21 iunie, la Primăria Oraşului Voluntari, condusă de Florentin Pandele, soţul fostei vedete Antena 1, Gabriela Vrânceanu Firea, naşii cuplului.

Citeşte şi: Iată CE SURPRIZĂ i-au făcut prietenele Alessandrei Stoicescu la PETRECEREA BURLĂCIŢELOR! FOTO


http://www.libertatea.ro/detalii/articol/alessandra-stoicescu-nunta-surpriza-petrecerea-burlacitelor-466150.html#ixzz2h2iLWn5g

 

11 comentarii

Articole similare
Urmărește LIBERTATEA.RO pe FACEBOOK
ziare powered by Distinct New Media