NUNTA ANULUI la romi. Rochia ACESTEI MIRESE a costat 10.000 de EURO. Minune şi Salam au cântat cot la cot

POSTAT: 22 Octombrie 2012, Ora 18:42

Nepoata Mariei Câmpina, una dintre cele mai celebre ghicitoare şi clarvăzătoare din România, s-a căsătorit săptămâna trecută cu un tânăr din Ploieşti. A fost o nuntă cu pretenţii, la care au cântat împreună Florin Salam şi Adi Minune.

  • Nepoata Ermina, în rochie de mireasă, şi Maria Câmpina
Publicitate

Rochia miresei Ermina a costat 10.000 de euro, a dezvăluit chiar Maria Câmpina la "Drept la ţintă". Cei doi miri au 18 ani şi s-au căsătorit în faţa a 300 de invitaţi.

"Cu timpurile astea, darul nu a mai fost aşa de mare. Unii au dat şi 1.000 de euro şi 2.000, dar alţii au dat şi 300 de euro de persoană. Fiecare cât a putut", a spus Câmpina.

Pe lângă bani, mirii au primit şi o mulţime de daruri, în special bijuterii din aur şi "bibelouri de mare valoare". "Eu i-am dat un glob şi cartea de tarot, cu har de la mine, să ajute la lume şi să fie şi serviciul ei", spune Câmpina.

Cu toate că darul nu a fost deloc mic, mirii nu prea au ieşit în câştig. "Dar nici pierdere mare nu a fost. Au ajutat familiile să fie bine şi să iasă o petrecere mare, aşa cum facem noi", s-a lăudat Câmpina.

Maria Câmpina are un număr uriaş de nepoţi, 43.

1 comentariu

Articole similare
Urmărește LIBERTATEA.RO pe FACEBOOK
ziare powered by Distinct New Media