Producătorii serialul ”Suleyman Magnificul - Sub domnia iubirii”, au căutat-o pe cea care urma să joace rolul principal feminin, şi în România!

ARTICOL POSTAT DE: Tatiana Solomon

POSTAT: 10 September 2012, Ora 16:39

Pe interpreta personajului principal feminin, Hurrem, din serialul “Suleyman Magnificul - Sub domnia iubirii”, care va începe de azi, de la ora 20.00, la Kanal D, producătorii au găsit-o cu doar 10 zile înainte de filmare. Castingul pentru acest rol a durat un an şi jumătate.

Publicitate

Meryem Sarah Uzerli, care în final va juca rolul Hurrem este născută în Kassel, Germania dintr-o mamă nemţoaică şi un tată de origine turcă. Castingul în vederea căutării interpretei care ar putea juca rolul lui Hurrem a durat un an şi jumătate şi a avut loc în toate ţările balcanice şi Europa, inclusiv în România. Însă producătorii au ales o tânără pentru rolul Hurrem, abia cu 10 zile înainte de începerea filmărilor. Serialul “Suleyman Magnificul - Sub domnia iubirii” a stârnit numeroase controverse şi proteste în Turcia, întrucât sultanul Suleyman este prezentat în ipostaza unui om cu vicii şi pasiuni, şi nu ca un erou, aşa cum este el descris în manualele de istorie. Serialul s-a filmat 6 zile pe săptămână, timp de peste 12 ore zilnic, iar costul unui episod ajunge chiar şi la 400.000 de euro.

0 comentarii

Articole similare
Urmărește LIBERTATEA.RO pe FACEBOOK
ziare powered by Distinct New Media