Soţia lui Pepe, complet goală | FOTO

POSTAT: 18 Aprilie 2012, Ora 08:11

Raluca Pastramă, cea care astăzi va deveni soţia lui Pepe, a apărut într-o serie de fotografii compromiţătoare. Instantaneele în care ea este complet goală au fost făcute publice chiar de... Pepe.

Publicitate

"Am vrut chiar eu să vin în această seară la emisiune pentru a lămuri această problemă şi pentru a o linişti pe Raluca. Ea este gravidă şi nu are nevoie de un astfel de stres", a spus Pepe, la emisiunea "Un show păcătos". El a povestit că a fost şantajat de diverse persoane care îl ameninţau că vor vinde presei pozele.

"Uite că am dat chiar eu pozele şi le-am stricat toate combinaţiile. Ajunseseră să îmi ceară şi 5.000 de euro. Na, că le-am făcut publice şi gata! Nu îmi strică ei mie cununia. Şi până la urmă nu e nimic ieşit din comun. Raluca şi-a făcut pozele când avea 17 ani, în propriul dormitor. S-a pozat singură, cu telefonul. Nici măcar nu se vede nimic indecent. Mai mult, în camera nu a intrat nici un bărbat. Nici măcar eu!".

Astăzi, Pepe o va lua de soţie, în faţa ofiţerului de stare civilă, pe Raluca Pastramă, tânăra care, la sfârşitul verii, îi va dărui artistului o fetiţă. Conform apropiaţilor cuplului, căsătoria cântăreţului va avea loc în faţa ofiţerului stării civile, care va fi adus într-un local din nordul Capitalei.

Citeşte şi: Pepe se însoară azi, la crâşmă

91 comentarii

Articole similare
Urmărește LIBERTATEA.RO pe FACEBOOK
ziare powered by Distinct New Media