Soţia lui Pepe, complet goală | FOTO

POSTAT: 18 Aprilie 2012, Ora 08:11

Raluca Pastramă, cea care astăzi va deveni soţia lui Pepe, a apărut într-o serie de fotografii compromiţătoare. Instantaneele în care ea este complet goală au fost făcute publice chiar de... Pepe.

"Am vrut chiar eu să vin în această seară la emisiune pentru a lămuri această problemă şi pentru a o linişti pe Raluca. Ea este gravidă şi nu are nevoie de un astfel de stres", a spus Pepe, la emisiunea "Un show păcătos". El a povestit că a fost şantajat de diverse persoane care îl ameninţau că vor vinde presei pozele.

"Uite că am dat chiar eu pozele şi le-am stricat toate combinaţiile. Ajunseseră să îmi ceară şi 5.000 de euro. Na, că le-am făcut publice şi gata! Nu îmi strică ei mie cununia. Şi până la urmă nu e nimic ieşit din comun. Raluca şi-a făcut pozele când avea 17 ani, în propriul dormitor. S-a pozat singură, cu telefonul. Nici măcar nu se vede nimic indecent. Mai mult, în camera nu a intrat nici un bărbat. Nici măcar eu!".

Astăzi, Pepe o va lua de soţie, în faţa ofiţerului de stare civilă, pe Raluca Pastramă, tânăra care, la sfârşitul verii, îi va dărui artistului o fetiţă. Conform apropiaţilor cuplului, căsătoria cântăreţului va avea loc în faţa ofiţerului stării civile, care va fi adus într-un local din nordul Capitalei.

Citeşte şi: Pepe se însoară azi, la crâşmă

91 comentarii

Articole similare
Urmărește LIBERTATEA.RO pe FACEBOOK

Ce parere ai? Lasa mai jos un comentariu:

ziare powered by Distinct New Media