Russell Crowe vrea 17 copii

POSTAT: 10 October 2008, Ora 13:01

Starul  australian Russell Crowe, care are doi fii cu soţia sa Danielle Spencer,  vrea ca famila lui să devină mai numeroasă. El a dezvaluit că vrea să aibă 17 copii. "Vreau să am cam 17 copii. I-am spus soţiei să-şi imagineze cum ar fi să avem o fetiţă- o versiune a ei în miniatură, care să alerge prin casă", a declarat Crowe. Actorul, care a avut probleme cu alcoolul, a spus că de când a devenit tătic evită să mai bea: "băutura ocupă un alt loc &i

  • Russell Crowe (foto EPA)
Publicitate

0-96860-russellcrowe.jpgStarul  australian Russell Crowe, care are doi fii cu soţia sa Danielle Spencer,  vrea ca famila lui să devină mai numeroasă. El a dezvaluit că vrea să aibă 17 copii.

"Vreau să am cam 17 copii. I-am spus soţiei să-şi imagineze cum ar fi să avem o fetiţă- o versiune a ei în miniatură, care să alerge prin casă", a declarat Crowe.

Actorul, care a avut probleme cu alcoolul, a spus că de când a devenit tătic evită să mai bea: "băutura ocupă un alt loc în viaţa mea de când am copii. Am renunţat să mai fac anumite lucruri care imi afectează nivelul răbdarii."

1 comentariu

Articole similare
Urmărește LIBERTATEA.RO pe FACEBOOK
ziare powered by Distinct New Media