SEX CU ANIMALE | Cele mai bizare filme cu oameni care fac amor cu patrupede| VIDEO

POSTAT: 21 January 2012, Ora 12:57

Zoofilia este considerată o boală de unii, un fetiş de alţii. Clar este faptul că nu poate fi considerată un comportament normal. Totuşi, oameni de toate vârstele sunt prinşi în timp ce fac amor cu patrupedele.

  • Un barbat a fost filmat in timp ce facea sex cu un magar
    Un barbat a fost filmat in timp ce facea sex cu un magar
Publicitate

Am adunat cele mai tari clipuri în care diverse persoane sunt filmate în timp ce îşi satisfac plăcerile sexuale cu animale. O să vă minunaţi, o să vă încruntaţi dar o să şi râdeţi.

Sex cu un câine de pluş

Tânărul pare foarte prins în activitatea imorală. Se mişcă din ce în ce mai repede, dând semne că îi place ceea ce se întâmplă, fără a şti că de după uşă, cineva îl filmează.

Spre final, când să ajungă la punctul culminant, bărbatul care făcea sex cu câinele de pluş observă că este filmat şi opreşte brusc activitatea.

Beţiv violat de câine

Un bărbat mort de beat, care probabil a căzut într-un parc şi a adormit acolo, este... violat de un câine în văzul tuturor.

Aproape violate de măgar

Zăpăcit şi atras, probabil, de parfumul natural de femeie, dar şi de formele trasate atent de mama natură, măgarul n-a avut nicio şansă în faţa farmecelor celor două nimfe. Reacţia sa a fost... omenească. Ajuns la un metru de păturile pe care cele două îşi răsfăţau pielea cu raze ultraviolete, măgăruşul a dat publicităţii "sentimentele" sale.

Sex cu un câine

Un puşti se distrează în timp ce câinele său, ditamai animalul, mimează că face sex cu el.

ATENŢIE, URMĂTORUL CLIP ESTE INTERZIS MINORILOR

Filmat în timp ce făcea sex cu un măgar

După ce dă câteva târcoale animalului, îşi alege cea mai bună poziţie, după care se bucură de cea mai bolnavă plăcere.

33 comentarii

Urmărește LIBERTATEA.RO pe FACEBOOK
ziare powered by Distinct New Media