Şi-a forţat iubita să facă sex oral cu calul

ARTICOL POSTAT DE: Catalin Schipor

POSTAT: 10 October 2009, Ora 00:00

  • Marius Corcodel (dreapta) îşi va petrece următoarele 29 de zile în spatele gratiilor
Publicitate

Caz incredibil in comuna constănţeană Tortomanu, unde un tanăr de 21 de ani a fost arestat preventiv pentru că şi-a snopit in bătaie concubina, gravidă in două luni, după care a obligat-o să-i bea urina. Mai mult, agresorul a forţat-o pe femeie să facă sex oral cu... un cal.

 

4181-190276-calul.jpgÎngrozitoarea poveste a fost aflată de autorităţi de la tatăl suspectului, sătul de bătăile îndurate de la fiul său. Marius Corcodel (21 de ani) îşi “altoia” de mai mult timp şi mama, şi concubina, dar şi fratele, pe care îi lăsa apoi să doarmă sub cerul liber.

Şirul de abuzuri nu s-a oprit aici. În noaptea de 24 spre 25 septembrie, Corcodel a ajuns beat acasă, iar după ce şi-a învineţit bine iubita, de numai 21 de ani, însărcinată în luna a doua, a obligat-o să îi bea urina. Această umilinţă incredibilă nu i s-a părut de ajuns individului, care, fără să ia în seamă lacrimile disperate ale tinerei, a dus-o pe aceasta în grajdul din curtea casei şi a forţat-o să-i facă sex oral unui cal.

Pentru că s-a împotrivit, femeia a fost bătută din nou. A reuşit să scape doar prin fugă. Ea a fost spitalizată pentru 45 de zile. Joi seară, perversul sexual a fost arestat pentru 29 de zile.

foto: Telegraf

0 comentarii

Articole similare
Urmărește LIBERTATEA.RO pe FACEBOOK
ziare powered by Distinct New Media