Un român vrea «să-l ucidă» pe Harry Potter

ARTICOL POSTAT DE: C. Radu Munteanu

POSTAT: 24 May 2010, Ora 00:00

  • Emil Hoştină joacă rolul unui vrăjitor întunecat
  • Harry Potter va trebui să se lupte şi cu personajul interpretat de român în ultima parte a filmului care îi poartă numele
  • Lordul Cap de Mort e interpretat de Ralph Fienes
  • Dj Harra
  • Brad Pitt
Publicitate

Emil Hoştină este unul dintre cei mai apreciaţi actori români în străinătate. Chiar dacă e mai puţin cunoscut la noi în ţară, artistul de 36 de ani a interpretat roluri memorabile alături de nume celebre şi apare chiar şi în ultimul film din seria “Harry Potter”.

Emil Hoştină a jucat în peste 30 de filme străine, cea mai recentă apariţie fiind în “The Imaginarium of Doctor Parnassus”, unde i-a dat replica lui Heath Ledger. De remarcat e însă că Emil apare şi în ultima serie “Harry Potter”, unde interpretează rolul unui “Devorator al morţii”, un vrăjitor din armata întunecată a Lordului Cap de Mort.4411-256187-11harrypotter.jpg

În filmul “Harry Poter şi Talismanele Morţii”, Emil va încerca, în timpul luptei, alături de alţi vrăjitori întunecaţi, să-l distrugă pe Harry Potter.

“A fost important pentru mine că i-am văzut pe ăştia mici la lucru, l-am revăzut pe David Yates, m-am revăzut cu unii oameni foarte dragi, mulţi dintre cei cu care mai lucrasem, inclusiv cascadori, ceea ce la început a fost stupefiant. Experienţa «Harry Potter» a fost pentru mine una de tip masterclass. Nu am un rol important, dar am avut ocazia să-i văd pe Ralph Fiennes, pe Alan Rickman, pe Helena Bonham Carter la lucru”, a declarat entuziasmat actorul român pentru ziarul Telegraful de Prahova.

Filmul, lansat pe 1 noiembrie

4411-256188-11voldermort.jpgDespre experienţa avută pe platourile de filmare de la “Harry Potter”, Emil Hoştină are doar cuvinte de laudă.

“Ce era foarte plăcut era că studiourile lor sunt pe locul unei fabrici Rolls Royce, iar acolo chiar este ca o fabrică - fabrica Harry Potter” , a mai adăugat actorul pe care-l vom putea vedea, pe marile ecrane, din România anul acesta, din 1 noiembrie, când se va lansa filmul “Harry Potter şi Talismanele Morţii”.4411-256189-11harra.jpg

4411-256190-11pitt.jpgDJ Harra joacă cu Brad Pitt

După ce anul trecut a fost partenera de platou a lui Steven Seagal, acum, DJ Harra va juca alături de Brad Pitt, în rolul unei vampiriţe. Frumoasa brunetă va avea un rol minor în filmul “Dracula” care se va turna în România, la Castelul Bran, iar, conform scenariului, va fi ucisă chiar de actorul principal, Brad Pitt.

0 comentarii

Articole similare
Urmărește LIBERTATEA.RO pe FACEBOOK
ziare powered by Distinct New Media