Vanda Hadarean, campioana la fitness in SUA

ARTICOL POSTAT DE: C. Radu Munteanu

POSTAT: 19 August 2008, Ora 00:00

Multipla laureata cu aur in gimnastica, Vanda Hadarean, cea care a socat lumea sportului in anul 2000, cand a aparut goala in Playboy, a mai castigat un trofeu: cel de Miss Fitness World 2008. Emigrata in Canada imediat dupa scandalul pozelor sexy, gimnasta romana e considerata acum cea mai mare sportiva in domeniul fitness-ului. Multipla campioana la gimnastica, Vanda Hadarean a decis sa se retraga la 18 ani din sportul care a consacrat-o, dupa ce a fost blamata de multi oficiali ai gimnastici

Publicitate

Multipla laureata cu aur in gimnastica, Vanda Hadarean, cea care a socat lumea sportului in anul 2000, cand a aparut goala in Playboy, a mai castigat un trofeu: cel de Miss Fitness World 2008. Emigrata in Canada imediat dupa scandalul pozelor sexy, gimnasta romana e considerata acum cea mai mare sportiva in domeniul fitness-ului.

Multipla campioana la gimnastica, Vanda Hadarean a decis sa se retraga la 18 ani din sportul care a consacrat-o, dupa ce a fost blamata de multi oficiali ai gimnasticii romanesti, care au considerat imoral faptul ca a pozat goala in Playboy. Dupa ce s-a decis sa se stabileasca in Canada, Vanda a devenit antrenoarea de gimnastica la Tumblers Gymnastics Centre din Ottawa si, in paralel, s-a lansat in lumea fitness-ului. In 2004, dupa doar un an de practica, a devenit Miss Fitness Canada, titlu pe care nu l-a mai cedat de atunci.

Mai mult, la sfarsitul saptamanii trecute, Vanda a reusit, la Las Vegas, SUA sa cucereasca titlul suprem in acest sport. A invins fara probleme in cele trei probe: exercitiu (un minut si jumatate), costum de baie si rochie de seara.

5 comentarii

Urmărește LIBERTATEA.RO pe FACEBOOK
ziare powered by Distinct New Media