Reţete

Cele mai gustoase retete, diete, retete slabire, alimentatie sanatoasa, retete traditionale romanesti, retete rapide.

7 Ian 2017
Sunt super cremoase, se fac in 20 de minute din 4 ingrediente principale si, nu in ultimul rand, sunt dupa reteta celebrului cantaret Frank Sinatra. Reteta de fettuccine a aparut initial in...
7 Ian 2017
Ai mancat vreodata un bors de sfecla autentic, de sa iti vina sa mai ceri 3 portii? Daca nu, incearca reteta asta de ciorba ruseasca! Sigur nu te va dezamagi. INGREDIENTE 250 g piept de...
6 Ian 2017
Citește mai departe pe...
6 Ian 2017
Daca se intampla sa ai 2 caramizi prin casa, de la ultima renovare sau pe care pur si simplu le tii in cuptor, iata o reteta in care le poti pune la treaba! Cu 4 ingrediente si 2 caramizi obtii...
5 Ian 2017
Citește mai departe pe...
4 Ian 2017
Un preparat complex, traditional sicilian, pe care il poti consuma proaspat sau il poti servi a doua zi dupa preparare. Timballo este un fel de mancare extrem de satios, oarecum similar cu...
4 Ian 2017
Citește mai departe pe...
3 Ian 2017
Frageda, suculenta, gata in 10 minute! Vezi mai jos cum prepari o friptura de vita ca la carte. INGREDIENTE 4 bucati carne vita (antricot, file sau vrabioara) 2 catei usturoi 2 linguri...
3 Ian 2017
Parca pranzul fara ciorba nu e la fel de bun. Uite cum prepari o ciorba de praz cu carnati, un preparat economic si usor! INGREDIENTE 2 bucati praz 2 carnati o ceapa un morcov 250...
1 Ian 2017
Uraaa! Mi-a ieșit cea mai bună ciorbă rădăuțeană. Am rețeta originală de la vecina mea bucovineancă. Cine vrea o farfurie?  Ingrediente: 2 piepți de pui 2 morcovi o ceapă o...
1 Ian 2017
Citește mai departe pe...
31 Dec 2016
Citește mai departe pe...
31 Dec 2016
Vrei sa prepari o friptura aromata cat pentru 2 familii? Atunci asta e reteta! Asa iti iese crocant si auriu la exterior, iar sub crusta puiul e fraged si suculent. Reteta a fost testata si...
31 Dec 2016
Prezentatorul emisiunii culinare “Star Chef”, de la Antena Stars, ne-a pregătit 3 deserturi delicioase și nu foarte complicate pentru noaptea specială de Revelion. Nu ai nevoie de multe...
30 Dec 2016
Pentru multe gospodine, masa de Revelion e testul suprem: mâncarea trebuie să fie gustoasă, rafinată şi, pe cât posibil, să le ia ochii invitaţilor. Noi ţi-am pregătit 6 reţete...
29 Dec 2016
Iti place Tiramisu, insa nu te dai in vant dupa aroma cafelei? Prepara-l fara cafea si nu te ingrijora ca va iesi lipsit de aroma, deoarece sigur il vei adora.  E gata in maxim 15 minute, nu...
28 Dec 2016
Denumirea nu e deloc intamplatoare, caci prepararea cheesecakeului astuia chiar dureaza 9 minute. Nu separi oua, nu bati albusuri, ci mixezi toate ingredientele si obtii o prajitura...
28 Dec 2016
O reteta buna de te lingi pe degete, trimisa de Victoria Ene, din Olt, care poate fi servita nu doar de sarbatorile religioase, dar si daca vrei sa-ti rasfeti familia. INGREDIENTE PENTRU...
27 Dec 2016
Un tort rapid, fara blat de preparat, deci fara coacere. Spre deosebire de majoritatea deserturilor fara cuptor, crema de ciocolata din acest tort fara coacere nu presupune mascarpone sau crema...
27 Dec 2016
Citește mai departe pe...
27 Dec 2016
Tort nins- un tort special si elegant, numai bun de servit alături de persoane speciale în ocazii speciale! Trebuie să-l încercați!  Ingrediente: Pentru blat tort: ✽ 140 g + o lingură...
26 Dec 2016
Citește mai departe pe...
25 Dec 2016
Citește mai departe pe...
25 Dec 2016
Citește mai departe pe...
24 Dec 2016
Mă pot abține de la orice fel de dulciuri dar în fața celor cu mac sunt fără putere iar dacă vorbim despre acest cozonac cu mac…sunt fără scăpare!  Ingrediente cozonac cu mac: Pentru...
24 Dec 2016
O combinatie inedita, ce te face sa apreciezi diferit gustul fripturii de porc. Rulada de porc umpluta cu fructe uscate e o reteta perfecta pentru zilele de sarbatoare si...
23 Dec 2016
Piftia este unul dintre felurile de mâncare specifice Crăciunului. De regulă se face din carne de porc. Cine dorește o poate face și din carne de curcan. Este mai dietetică și mai dulce. Noi...
23 Dec 2016
Daca te-ai saturat de aceeasi salata de boeuf in noaptea de Revelion, iti ofer cateva alternative delicioase si foarte aspectuoase de aperitive festive. Acestea nu trebuie sa inlocuiasca retetele...
23 Dec 2016
Vrei sa prepari sarmalutele dupa alta reteta decat cea cu care esti obisnuit? Incearca-le in varianta moldoveneasca si sigur schimbarea va fi apreciata! Pentru cele mai bune sarmalute...
23 Dec 2016
Zilele acestea, în Banat, gospodinele pregătesc mâncărurile pentru masa de Crăciun, folosind o rețetă de cârnați transmisă din generație în generație. Mai cruzi sau afumați bine,...
23 Dec 2016
Crăciunul nu are acelaşi gust fără turtă dulce, iar dacă o vei prepara în casă, îţi va umple căminul de parfum de scorţişoară. Iată rețeta pentru cea mai bună turtă...
22 Dec 2016
Sarmalele cu varză acră nu lipsesc de pe masa de Crăciun a românilor. Le poți umple cu carne de vită sau porc, pui sau doar orez, după preferințe. Alege din cele trei rețete de sarmale, pe...
22 Dec 2016
În timpul saptamanii nu avem timp suficient pentru a prepara dulciuri de casa complicate, iar cand vine weekendul e preferabil sa ne odihnim decat sa pierdem ore intregi in bucatarie. Pentru a putea...
22 Dec 2016
Piscoturile cu vanilie sunt un preparat austriac cu traditie, iar reteta originala provine din Nördlingen. Traditional, piscoturile vanilate se prepara in perioada Craciunului si sunt foarte...
21 Dec 2016
Cozonacul este desertul care nu trebuie să lipsească de pe masa de Crăciun. Rețeta clasică se poate folosi cu diverse umpluturi, în funcție de preferințe. Află cum faci un cozonac pufos de...
21 Dec 2016
Nu te mai grăbi să arunci bananele înnegrite. Chiar dacă nu ai apucat să le mănânci la timp, poți face multe alte lucruri utile cu ele. Bananele înnegrite pot fi folosite la multe alte...
21 Dec 2016
Sigur ai gustat deliciosul cozonac italian pana acum. Ei bine, la fel ca si in cazul cozonacului romanesc, Panettone e mult mai gustos si mai sanatos daca il gatesti in casa. In plus, daca vrei...
20 Dec 2016
Carnea de porc este preferata românilor de sărbători. Face parte din tradiția noastră și este foarte gustoasă și suculentă. Iată trei rețete delicioase de bunătăți din carne de porc...
20 Dec 2016
Incearca sarmalele traditionale cu carnati, un deliciu in perioada Sarbatorilor, dar si cand ai pur si simplu pofta de deliciosul preparat. INGREDIENTE o varza murata mare un kg carne...
19 Dec 2016
Eu nu am făcut până acum sarmale fierte în vin dar am mâncat la mama unei prietene așa minunății de sarmale. Mă tentează să fac sarmale din astea pentru masa de Crăciun… îmi ține...
19 Dec 2016
Deşi sună sofisticat, tortul Napoleon se face uşor şi necesită doar puţină îndemânare. Perfect pentru petreceri sau pentru noaptea de Revelion. INGREDIENTE PENTRU ALUAT un ou...
19 Dec 2016
Masa de Crăciun nu ar fi completă, dacă nu ai avea și un platou cu șorici și jumări gustoase și fragede, garnisite cu muștar. Iată câteva dintre cele mai bune sfaturi pentru a pregăti...
19 Dec 2016
Similara cu salata de boeuf, aceasta reteta se distinge prin carnea continuta, aceasta fiind una mai slaba si deci, mai sanatoasa. INGREDIENTE 300 g piept de curcan 3 morcovi o telina 2...