Reţete

Cele mai gustoase retete, diete, retete slabire, alimentatie sanatoasa, retete traditionale romanesti, retete rapide.

15 Mar 2010
 Ingrediente: - 250 ml frişcă - 500 g iaurt - 250 g brânză dietetică uscată - 25 g gelatină - 150 g zahăr pudră - două piersici proaspete -...
14 Mar 2010
Preparare: 1. Se încinge cuptorul la 180 grade C, se unge cu ulei o formă rezistentă la foc şi se amestecă bine laptele, ouăle, zahărul şi esenţa de vanilie.2. Se toarnă compoziţia...
12 Mar 2010
Preparare: Se taie vinetele şi dovleceii în cuburi mari, iar ardeii, fâşii. Se călesc toate într-o tigaie, după care se pun într-o cratiţă şi se amestecă. Prepararea sosului: Se...
11 Mar 2010
Preparare: 1. în cazul în care folosiţi vinete proaspete, acestea se coc pe o tablă încinsă, răsucindu-le pe toate părţile. 2. Se curăţă de coajă, după ce s-au răcit un pic şi...
11 Mar 2010
Nimic nu arată mai apetisant şi nu e mai delicios decât un preparat la cuptor, cu caşcaval deasupra. Dacă deja vizualizezi imaginea unei astfel de delicatese, nu înghiţi în sec! Ia-ţi...
11 Mar 2010
Ingrediente  0,5 kg zahăr  0,5 kg rahat  un kg de biscuiţi de post  două linguri cacao  un pachet margarină vegetală  o...
10 Mar 2010
Una din sursele de grăsimi bune, margarina, o putem prepara chiar în casă, în nu mai mult de 10 minute. Specialiştii Rama îţi arată care sunt paşii simpli prin care te poţi bucura de un mix...
9 Mar 2010
Ingrediente: 700 g fructe de pădure, 150 g fructoză, un ou, 50 g griş, 200 g unt, o lingură de zeamă de lămâie, un praf de sare, 300 ml apă, 400 g făină cu indice glicemic scăzut....
9 Mar 2010
Libertatea vă spune care e semnificaţia sărbătorii de pe 9 martieCreştinii ortodocşi sărbătoresc astăzi Sfinţii 40 de Mucenici din Sevastia. Este ziua în care femeile pregătesc renumiţii...
8 Mar 2010
Testează reţeta Anetei Frunză, o cititoare a Libertăţii din B raşov care a câştigat premiul din această săptămânăIngrediente pentru bezea: trei albuşuri de ou, 150 g zahăr pudră, o...
7 Mar 2010
Ingrediente: un kilogram de fasole verde, patru cepe, doi căţei de usturoi, trei linguri de ulei, o legătură de mărar, tarhon şi cimbru, sare, piper. Preparare: ceapa se curăţă, se spală...
5 Mar 2010
Ingrediente: 1 kg de carne de vită, o linguriţă de făină, trei căni de supă de vită, o jumătate de pahar de vin roşu demisec, câteva bucăţi de anşoa, două linguriţe de muştar, sare...
4 Mar 2010
Când vrei să prepari ceva bun pentru copii, nu găti ce vrei tu, ci ce le place lor. În plus, ai grijă ca mâncarea să arate bine, iar dacă vor să-i adauge un sos sau să întindă piureul pe...
4 Mar 2010
Ingrediente: o cană cu orez, două căni cu apă, 50 g ciuperci, un ardei gras, un morcov, pătrunjel, sare, piper, o linguriţă de margarină, ulei. Preparare: se pune apa la fiert cu margarină...
3 Mar 2010
Ingrediente: 600 g de făină, 30 g de drojdie instant, o linguriţă de zahăr,100 ml de apă călduţă, esenţă de vanilie, sare după gust, ulei pentru prăjit, 50 g de zahăr pudră. Mod de...
2 Mar 2010
Ingrediente: patru fire de praz tăiate în bucăţi de patru centimetri, 150 g de măsline negre, două cepe tăiate mărunt, trei linguri de bulion sau pastă de tomate, un cub de Delikat, o...
1 Mar 2010
Ingrediente pentru aluat: opt albuşuri, opt linguri de zahăr, opt gălbenuşuri, şase linguri de ulei, cinci linguri de apă, 14 linguri de pesmet, un plic praf de copt şi un plic de cacao,...
1 Mar 2010
Învaţă să prepari acasă un desert sănătos din fructe proaspete. Îţi doreşti un desert uşor, sănătos şi cu puţine calorii? Încearcă reţetele noastre cu fructe coapte. Se pregătesc...
1 Mar 2010
Ingrediente: o salată, câteva frunze de rucola, 100 g fructe de mare, şase roşii mici, o ceşcuţă cu orez, o linguriţă cu margarină, sos chilli, două linguri cu ulei de măsline,...
1 Mar 2010
Trebuie să profitaţi de acest sfârşit de săptămână, pentru a vă declara iubirea. Chiar dacă am împrumutat-o de la alţii, Valentine’s Day a devenit, de la an la an, o sărbătoare...
1 Mar 2010
"V-am scris pentru că doresc foarte mult să particip la concursul de reţete. Numele meu este Simona- Alexandra Barbu, sunt din Râmnicu Vâlcea şi am pregătit un papricaş delicios cu pui"...
1 Mar 2010
Fă-i o bucurie iubitului, de Valentine’s Day, preparând acasă o surpriză romantică. Vrei să-ţi surprinzi iubitul cu un gest frumos de Valentine’s Day? Ce ai spune dacă i-ai...
1 Mar 2010
Iată ce sfaturi le dă gospodinelor prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi. Cei mai mulţi dintre noi consumă, o dată pe zi, ciorbă. Această mâncare poate fi însă toxică pentru organism, dacă...
1 Mar 2010
Şniţel din soia Ingrediente: o pungă de soia pentru şniţele, delikat, pesmet, ulei pentru prăjit. Preparare: se pun şniţelele din soia la fiert în apă cu delikat, timp de 30 de minute....
1 Mar 2010
Ingrediente: şase ouă fierte tari, două linguri cu maioneză, 100 g de somon afumat, şase măsline, două fire de pătrunjel, sare, piper, zeama de la o jumătate de lămâie. Preparare: se...
1 Mar 2010
Ingrediente: două lipii, 200 g de şuncă, patru frunze de salată, două ouă fierte tari, 100 g de caşcaval afumat, o roşie, două triunghiuri de brânză topită. Preparare: se aşază lipiile...
1 Mar 2010
Ingrediente: 4 vinete, un ardei gras şi unul iute, două-trei fire de pătrunjel, şase căţei de usturoi, două roşii, sare, ulei. Preparare: se spală vinetele, li se taie cotoarele şi se...
1 Mar 2010
Postul Paştelui a început deja şi te-ai hotărât să-l ţii, dar simţi adesea că ţi-e poftă de ceva dulce? Iată câteva reţete de desert fără ouă, unt sau lapte, care te pot ajuta să...
1 Mar 2010
Paste cu nucă Ingrediente: o pungă de paste, 300 g de miez de nucă, un vârf de cuţit de sare, cinci linguri de zahăr, esenţă de vanilie, ulei.Preparare: pastele se fierb circa 10 minute în...
1 Mar 2010
Dacă vrei mai multe reţete, atunci hai “La şuetă cu Bahmu”. De luni până vineri, începând cu ora 16.00, la Kanal D, în emisiunea Adrianei Bahmuţeanu (foto) ai ocazia să tragi...
1 Mar 2010
Ingrediente: două bucăţi de peşte (macrou sau cod), două roşii, o lămâie, şase ciuperci mari ,un ardei gras roşu şi unul verde, două cepe roşii, un fir de praz, doi morcovi, condimente,...
1 Mar 2010
Ingrediente: doi cartofi foarte mari, 100 g ciuperci proaspete, două linguri cu margarină, un ardei gras verde, 50 g porumb. Preparare: cartofii se fierb în coajă, apoi se curăţă şi se...
1 Mar 2010
Ingrediente: patru roşii mari, o ceşcuţă cu mazăre, un cartof, un morcov, două linguri cu maioneză vegetală, câteva fire de pătrunjel pentru decor, sare, piper. Preparare: se taie...
1 Mar 2010
Pentru că mai sunt doar câteva zile până când primăvara şi luna martie ne vor bate la uşă, Libertatea şi “Cartea de bucate” (foto) de la Editura Corint vă propun două reţete...
1 Mar 2010
Ingrediente: un piept de pui, trei cepe, patru ouă, 300 g broccoli, trei linguri de făină, un plic de praf de copt, trei linguri de smântână, ulei, piper şi sare. Preparare: Pieptul de pui...
1 Mar 2010
Ingrediente: 250 g zahăr, 250 g lapte praf, 200 g unt, 50 g cacao, 150 ml apă, esenţă de rom, 100 g miez de nucă. Preparare: apa şi zahărul se pun la fiert. După ce au dat în clocot, se mai...
1 Mar 2010
Dacă vrei mai multe reţete, atunci hai “La şuetă cu Bahmu”. De luni până vineri, începând cu ora 16.00, la Kanal D, în emisiunea Adrianei Bahmuţeanu ai ocazia să tragi cu...