Pască cu fructe confiate

01 aprilie 2010 16:00

Pasca cu brânză de vaci este unul dintre preparatele care nu ar trebui să ne lipsească de pe masă în ziua de Paşte. De aceea, după festinul cu ciorbă de miel, drob şi friptură, specialişti de la cofetăriile AnaPan ne recomandă o reţetă de pască pe care să o servim ca desert.

Ingrediente

Pentru aluat: o jumătate kg de făină, două gălbenuşuri, 120 g zahăr, 170 ml lapte, 15 g drojdie, un praf de sare, două pliculeţe zahăr vanilat, o fiolă esenţă de vanilie, 75 g unt, două linguri de ulei.

Pentru umplutură: 500 g brânză proaspătă de vaci, 100 g zahăr, patru linguri de stafide, trei linguri de fructe confiate, două pliculeţe de zahăr vanilat, şase ouă, o lingură de făină, coaja rasă de la o lămâie.

4360-240542-pasul1.jpg

4360-240543-pasul2.jpg

4360-240544-pasul3.jpg

4360-240545-pasul4.jpg

Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro