TRUC: Ce să faci să-ți iasă găluștele pufoase și gustoase

25 ianuarie 2017 11:56

Supa cu galuste este preferata multor persoane, insa nu toate gospodinele reusesc sa o prepare, din cauza galustelor care ies uneori tari ca piatra. Insa, daca respecti sfaturile de mai jos, poti avea de fiecare data galuste pufoase.

Pentru o supa de 4 litri ai nevoie de:

  • un ou
  • 6 linguri gris
  • un praf sare
  • un varf de cutit praf de copt
  • o lingurita ulei

1. Se sparge oul intr-un castronel, se adauga sarea si se bate bine cu furculita. Se adauga treptat grisul. Cand se obtine o compozitie nici prea tare, dar nici prea moale, se adauga praful de copt, se amesteca si apoi se toarna si uleiul. Se omogenizeaza si se lasa 5 minute deoparte amestecul, sa se odihneasca, cum se spune in popor.

Citește mai departe pe www.retetepractice.ro

Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro