Andreea Tonciu și-a arătat burta de gravidă: „Mami şi tati abia te aşteaptă”

25 ianuarie 2016 09:12

Andreea Tonciu și iubitul ei, Daniel, sunt foarte entuziasmați și așteaptă cu nerăbdare să devină părinți. Bruneta a dezvăluit, de curând, că poartă în pântece o fetiță.

Andreea Tonciu este foarte mândră de felul cum arată însărcinată, mai ales că nu a luat încă prea mult în greutate, și nu ratează nicio ocazie de a-și arăta burta de gravidă.

Ea a postat o imagine pe Instagram. Se pare însă că nici măcar sarcina nu a determinat-o să-și scoată pierce-ul din buric. Dacă îl va păstra până va naște sau nu rămâne de văzut.

andreea_tonciu_insarcinata

„Mami şi tati abia te aşteaptă”, a scris Andreea Tonciu în dreptul imaginii, iar fanii i-au spus că va fi o mamă superbă.

Andreea Tonciu și-a găsit sufletul pereche în toamna anului trecut. Bruneta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un tânăr afacerist, Daniel, care o va face, pentru prima dată, mămică. La ultimul control, îndrăgostiții au aflat că vor avea o fetiță.

Andreea a dezvăluit sexul copilului și numele pe care l-a ales deja. Astfel, micuța va purta numele de Rebecca Maria și va fi creștinată de Anamaria Prodan și de Laurențiu Reghecampf, potrivit informațiilor publicate, în exclusivitate, de Libertatea.

Comentarii