Carmen Brumă, DEZVĂLUIRI DIN VIAŢA DE FAMILIE: Cine SCHIMBĂ PAMPERŞI, cine VOR FI NAŞII lui Vlăduţ?

22 iulie 2014 12:23

Carmen Brumă şi Mircea Badea sunt, de mai bine de două luni, părinţii unui băieţel. Deşi, la momentul naşterii, toată lumea a apreciat-o pentru curajul de a suporta un travaliu de 10 ore, pe care acum mărturiseşte că nu l-ar repeta, Carmen spune că adevăratele provorcări au apărut abia după venirea pe lume a lui Vlăduţ.

Cel mai greu i-a fost lui Carmen în prima săptămână. Fără experienţa unui alt copil şi cu teama că ar putea face ceva greşit, vedeta TV a avut şi momente de panică.
„În prima săptămână când am ajuns acasă cu Vlăduţ ( ex Vasilică 2014) am avut multe momente de panică şi aveam senzaţia că nu o să mă descurc niciodată dar între timp m-am obişnuit iar lucrurile merg mult mai bine”, a povestit Carmen Brumă într-un interviu pentru ApropoTV.
Dar, odată momentele primelor zile alături de bebeluş depăşite cu brio, Carmen spune că viaţa lor de familie a intrat pe un făgaş normal.
Despre rolul de tată al lui Mircea Badea, partenera acestuia are de spus cuvinte puţine, dar relevante: „Nu cred că măsura responsabilităţii şi implicării unui tată stă în numărul de pamperşi schimbaţi. La fel de important este să existe cineva care să-i cumpere …iar Mircea se descurcă minunat la acest capitol”.
O altă curiozitate a multora este dacă Mircea şi Carmen au fixat data botezului şi au ales naşii.
„Nu ne-am gândit încă la botez dar cred că va fi un eveniment foarte restrâns, în familie. Şi naşii vor fi probabil tot din familie”, a explicat ea, la fel de zgârcită în a oferi detalii, ca de obicei.
Cel mai probabil, cei care îl vor boteza vor fi şi naşii de cununie ai lui Carmen şi Mircea.

Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro