Minodora a reuşit să dea jos 23 de kilograme! Metoda prin care a făcut-o este incredibilă! “Eu am rezistenţă la insulină”

22 martie 2016 12:11 De: ,

Minodora a reuşit să scape de 23 de kilograme, iar metoda ei este la îndemâna oricui. Interpreta recunoaşte că nu s-a înfometat şi a mâncat aproape în fiecare zi ceea ce a vrut.

„M-am apucat de sală, de masaj şi mai sunt atentă la ce mănânc. De vreo trei săptămâni m-am apucat de regimul ăsta, dar dacă te ţii un pic aşa se vede. Nu am nevoie de nutriţionist pentru că eu am slăbit 23 de kilograme cu ceaiul meu. Eu am rezistenţă la insulină, trebuie să renunţ la zahăr şi la carboxidraţi, nu am voie sub nicio formă. Mănânc peşte, legume la cuptor, mănânc chiftele de pui cu legumele făcute pe hârtie de pergament, fără ulei. Eu ştiu să gătesc. Îmi plac ouăle foarte mult, omleta nu îmi place, îmi plac ochiurile şi ouăle fierte. Poţi să slăbeşti 23 de kilograme fără să te doară stomacul de foame. Ceaiuri beau 2-3 căni pe zi. Se poate slăbi fără să te doară stomacul, a explicat Minodora, la Antena Stars.

Loading...
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro