Miranda Kerr merge din nou la altar! Fotomodelul a anunțat pe Instagram că s-a logodit!

20 iulie 2016 20:53

Pentru Miranda Kerr (33 de ani) bat din nou clopotele de nuntă. Celebrul fotomodel australian a confirmat pe contul de pe Instagram că s-a logodit cu fondatorul Snapchat, Evan Spiegel (26 de ani), după un an de relație.

 

Fostul îngeraș Victoria s Secret a postat pe Instagram o imagine în care i se vede inelul pe care l-a primit de la Evan, considerat cel mai tânăr miliardar al lumii, iar pe fotografie apar și  emoticon-uri cu întrebarea „Te măriți cu mine”.  Postarea este însoțită de textul „Am spus DA”.

 

I said yes!!! ❤️?❤️?❤️

O fotografie postată de Miranda (@mirandakerr) pe

 

Miranda se pare că a vrut să-și împartă bucuria cu cei 9,5 millioane de fani, însă nu a dat și alte detalii despre marele eveniment, dacă va avea loc anul acesta sau nu. Fotomodelul și miliardarul au fost pentru prima dată văzuți împreună în iulie anul trecut, însă s-au afișat pentru prima dată oficial în public, în luna februarie,  când și-au făcut apariția pe covorul roșu la petrecerea organizată înainte de premiile Grammy.

Aceasta va fi prima căsătorie a lui Spiegel și a doua pentru Kerr. Ea a mai fost măritată cu Orlando Bloom, cu care a avut o relație de șase ani. Cei doi s-au căsătorit abia în 2010 și s-au despărțit trei ani mai târziu, în ciuda faptului că au împreună un băiețel, în vârstă de cinci ani, Flynn.

 

 

Loading...
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro