PREMIERĂ LIBERTATEA.RO | Tonik Obiektiv și Dana Marijuana lansează videoclipul piesei ‘Privesc’

06 ianuarie 2016 20:09

După ce au lansat un nou single intitulat ”Privesc” pe piața muzicală, Tonik Obiektiv și Dana Marijuana nu își lasă fanii prea mult să aștepte. Astăzi a fost publicat și videoclipul acestei noi piese, un clip de imagine, în care Marijuana afișează o imagine complet schimbată. În videoclip apar și cei doi invitați de pe această melodie, Melanie și Capeliy.

Regia clipului poartă semnătura lui Alex Hero, iar montajul, editarea și post-producția a avut loc în studiourile ALens sub atenta supraveghere a regizorului. Filmarile s-au desfășurat pe durata a două zile în București.
Materialul video a fost lansat sub egida labelului Obiektiv Music Romania, acesta promovează al 5-lea material discografic semnat Tonik Obiektiv, este vorba de best-of-ul “Pierdut printre amintiri”.
Melodia „Privesc” a fost înregistrată pe un instrumental produs de către Siem, un producător tânăr care nu se află la prima colaborare cu Tonik Obiektiv. De mixaj, aranjament muzical și de masterizare s-a ocupat John Diamond, la Diamond Records Studio.

 
 
 
 

Loading...
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro