Oana Roman a atras privirile tuturor. Cum a mers încălțată la un eveniment monden | FOTO

01 martie 2016 21:56

Oana Roman a fost vedeta unui eveniment monden ce s-a desfășurat marți seara, în Capitală. Ea a reușit să capteze atenția celor prezenți prin alegerea unor sandale ieșite din comun.

Fiica lui Petre Roman a devenit destul de prezentă la evenimentele mondene în ultima perioadă, mai ales că soțul ei  Marius Elisei, are grijă de fiica lor, iar Oana are liber la distracție.

oana_roman
Fosta prezentatoare TV a fost prezentă marți seara la un astfel de eveniment monden ce s-a desfășurat în Capitală, unde și-a etalat noile sandale  cu care a atras atenția tuturor.

oana_roman1

Încălțările Oanei Roman aveau atașate pe bretelele din față două fâșii de blană, asta în ciuda faptului era vorba despre niște sandale puternic decupate.

Citește și: Oana Roman și soțul ei, discuție CU SCÂNTEI în direct, la TV! ”Marius e un erou. Alții bărbați ar fi plecat de mult”

Oana Roman a decis să facă o investiție mai serioasă în ținutele sale, invocând faptul că trebuie să fie prezentă la mai multe evenimente și că trebuie să își îmbogățească garderoba. Rezultatele sunt deja vizibile.

Comentarii
Te-ar putea interesa și... »