Amănunte picante din dormitorul unui iepuraş Playboy, povestite chiar de ea!

31 octombrie 2011 06:20

Kendra Wilkinson, o cunoscută apariţie în revista Playboy SUA şi nu numai a dezvăluit faptul că, deşi căsătorită, viaţa ei sexuală nu a avut nimic de suferit, ba dimpotrivă, spaţiile alese de ea şi partenerul ei pentru sex sunt neconvenţionale.

Chiar dacă băieţelul lor în vârstă de aproape 2 ani îi obligă să stea mai mult acasă, Kendra Wilkinson şi soţul ei găsesc mereu noi şi noi modalităţi de a păstra vie pasiunea. Cea mai simplă dintre ele: o viaţă sexuală lipsită de inhibiţii.

Iepuraşul Playboy de 26 de ani a mărturisit că locul ei preferat pentru o partidă de sex este… maşina.

„Amândurora ne place să ne distrăm. Nu ne place să ne închidem în dormitor, ci suntem spontani şi nu luăm nimic foarte în serios. Gândim în perspectivă. Am făcut sex în maşină de câteva ori, dar nu suntem atât de nebuni cum crede lumea. Doar că ne place să experimentăm”, spune ea.

„Lumea mă întreabă mereu care este cel mai ciudat locîn care am făcut sex. Ei bine, pe un skijet”, a continuat Kendra.

Aceste mărturisiri vin după ce, Kendra Wilkinson, protagonista unor pictoriale incendiare în paginile revistei Playboy, a declarat că este foarte timidă şi că nu se poate obişnui deloc cu ideea de a poza goală, în ciuda numeroaselor şedinţe foto pe care le are la activ.

Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro