Cel mai cool adolescent! A primit un film personalizat de la Lady Gaga | VIDEO

26 noiembrie 2011 15:31

Chiar dacă nu ești fan Lady Gaga, nu se poate să nu te flateze un mesaj realizat de excentrica artistă special pentru tine, care să mai fie dat și publicității pe deasupra.

O militantă înrăită împotriva violenței, Lady Gaga a simțit nevoia să mulțumească unui licean care are aceleași țeluri nobile ca și ea.
Diva în vârstă de 25 de ani i-a trmis un email unui adolescent din Canada, în care îi mulțumește pentru acțiunile sale în acest scop.
Jacques St. Pierre, în vârstă de 17 ani, care a organizat un miting împotriva violenței în școli, la Școala de Arte din Toronto, a devenit cel mai popular elev, după ce Gaga și-a exprimat recunoștința față de campania sa, într-un filmuleț postat și pe Youtube.
Puștiul s-a gândit să încerce să ceară sprijinul mai multor clebrități, inclusiv Lady Gaga, în misiunea sa. Acesta a fost șocat când și-a deschis mailul și a văzut un mesaj de la Gaga în pesoană.
”Voiam să-ți spun cât de mândră sunt de faptul că ești un militant împotriva violenței în școala ta. Ar trebui să mai fie și alți monstruleți ca tine”, a spus excentrica artistă în înregistrare.

Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro