Demi Moore a făcut anunţul aşteptat: „Am decis să divorţez de Ashton”

18 noiembrie 2011 06:17

Aşa cum era de aşteptat, actriţa Demi Moore a anunţat că va divorţa de Ashton Kutcher. „Am ales să-mi continui viaţa singură pentru că am valori sfinte de la care am promis să nu mă abat”, a spus Demi presei. Cei doi actori erau căsătoriţi din 2005.

După o căsnicie de 6 ani, Demi Moore şi Ashton Kutcher au decis să o ia pe drumuri separate. Anunţul a fost făcut printr-un comunicat pe care actriţa l-a trimis agenţiei de ştiri Associated Press.

„Cu mare tristeţe în inimă, am decis să pun capăt căsniciei mele de şase ani cu Ashton. Ca femeie, ca mamă şi ca soţie, am anumite valori sfinte la care ţin şi de la care mi-am promis să nu mă abat vreodată. Poate şi de aceea am ales să -mi continui viaţa singură. E un moment de încercare atât pentru mine, cât şi pentu familia mea, de aceea v-aş cere aceeaşi compasiune şi discreţie pe care le-aţi oferi oricărei persoane care trece printr-o situaţie de acest gen”, a scris actriţa de 48 de ani în comunicatul cu pricina.

Răspunsul lui Ashton a venit pe Twitter: „Voi preţui mereu timpul petrecut cu Demi. Căsătoria este unul dintre cele mai dificile lucruri din lume şi, din păcate, nu de puţine ori mulţi eşuează”.

Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro