Descoperă ce manechin transsexual a apărut pe coperta unei celebre reviste pentru femei! VIDEO

03 decembrie 2011 15:49

Lea T, devenită celebră după operaţia de schimbare a sexului suferită în urmă cu aproape doi ani şi apariţia pe coperta unei reviste sărutându-se cu Kate Moss, a mai făcut un pas înainte în lumea modei.

Lea T a ajuns pe coperta prestigioasei reviste de mare tiraj, Elle Brazilia.Datorită tratamentelor hormonale pe care le face, corpul ei arată exact ca al unei femei: are păr lung, sâni, coapse late.

Lea T este primul bărbat din lume care a devenit un nume în modă datorită formelor sale feminine şi sexy. Este de fapt primul transsexual din lume care defilează pe catwalk şi pozează sexy în revistele de modă ca femeie!

Lea T a îndrăznit în 2011 să poarte şi costume de baie foarte decoltate, unele chiar minuscule, semn că operaţia de schimbare de sex a fost una reuşită.Ea este familiarizată cu lumea modei, apărând în mai multe reclame pentru casa de modă Givenchy, începând cu lansarea ei de anul trecut.

Modelul a avut apariţii şi pe copertele unor reviste celebre, precum Vanity Fair şi Vogue, având la activ şi o ipostază controversată, în care se sărută cu supermodelul Kate Moss.

Lea (29 de ani) este fiica fostului fotbalist brazilian Toninho Cerezo. În 2008, Landro Cerezo, pe numele lui adevărat, s-a transformat în Lea T şi a venit momentul să le mărturisească părinţilor: „Tatăl meu m-a surprins pentru că a acceptat foarte natural şi mi-a spus că mă iubeşte pentru ce sunt, indiferent că vreau să fiu bărbat, femeie sau câine”. Cât despre mama ei, aceasta duce încă o luptă interioară continuă, pentru că este o femeie religioasă.

 

Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro