Incredibil! Lumea întreagă crede că are TOTUL, dar el vrut să îşi pună capăt zilelor! Vezi de ce a fost George Clooney la un prag de sinucidere!

12 noiembrie 2011 10:10

Într-o confesiune tulburătoare, actorul povesteşte că se ştia şi cum anume să îşi încheie socotelile cu viaţa: „Ca să nu laşi mizerie în urma ta, mergi în garaj, intri în maşină şi porneşti motorul”.

Se întâmpla în anul 2005 când, după un accident suferit pe platourile de filmare ale lungmetrajului „Syriana”, actorul a avut, vreme destul de îndelungată, grave probleme medicale. George Clooney s-a rănit la coloana vertebrală, iar durerile erau atroce.

Mărturisiri incredibile

„Am ajuns într-un moment în care am gândit că nu mai pot să trăiesc aşa, că asta nu e viaţă”, povesteşte George Clooney într-un interviu pentru ultimul număr al revistei Rolling Stone. Şi continuă: „Zăceam pe un pat de spital, incapabil să mă mişc, cu nişte dureri cumplite. După trei săptămâni de chin, am început să mă gândesc că trebuie să fac ceva drastic în legătură cu asta. Şi am început să mă întreb cum anume să fac. Ajunsesem la concluzia asta: ca nu laşi mizerie în urma ta, mergi în garaj, intri în maşină şi porneşti motorul. Părea cea mai bună cale de a o face. Până atunci, nu crezusem niciodată că am să ajung să plănuiesc asta. Vedeţi, am fost în punctul în care a trebuit să mă lupt cu mine pentru a supravieţui”.
Pentru rolul din „Syriana”, filmul la ale cărui filmări s-a accidentat, George Clooney a primit un Oscar.

Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro