Kylie Minogue, iubită de homosexuali. Cântăreața a fost oaspete de onoare la o paradă gay

04 martie 2012 16:06

Cântăreaţa australiană Kylie Minogue a participat, sâmbătă, în calitate de invitat de onoare la ediţia din 2012 a paradei Mardi Gras, organizată de comunitatea homosexualilor, lesbienelor şi transsexualilor din Sydney.

Potrivit Daily Mail, artista a susţinut un recital special la finalul paradei, în cadrul petrecerii organizate la Hordern Pavilion din Moore Park din Sydney.
„A fost un show de dimensiuni epice”, a scris cântăreaţa într-un mesaj postat pe Twitter la scurt timp după încheierea spectacolului.
La parada Mardi Gras au participat 300.000 de homosexuali, lesbiene şi transsexuali, iar Kylie Minogue a profitat de ocazie pentru a sărbătorit și 25 de ani de carieră în industria muzicală.

Susține căsătoriile între persoanele de acelaşi sex

Cântăreaţa Kylie Minogue a atras, de-a lungul anilor, simpatia comunității gay din lumea întreagă, deoarece s-a declarat întotdeauna susținătoare a persoanelor cu alte orientări sexuale.

„Cred că ar trebui să fie legalizate (n.r.- casatoriile gay). Întotdeauna am spus că dragostea este dragoste. Sper că toate obstacolele din calea legalizării căsătoriilor vor dispărea în curând”, a spus artista după eveniment, făcând referire la actuala legislaţie din Australia, care interzice căsătoriile între persoanele de acelaşi sex.

Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro