Lady Gaga îşi înşală iubitul din „Jurnalele vampirilor”

18 noiembrie 2011 16:18

Povestea de dragoste dintre Lady Gaga şi actorul Taylor Kinney, care joacă în serialul „The Vampire Diaries”, pare să prindă rădăcini. Tânărul de 30 de ani, care a apărut şi în videoclipul artistei de la melodia “You And I” s-a mutat în locuinţa divei, însă cu toate acestea surse din anturajul acesteia susţin că ea l-ar înşela.

Prieteni apropiaţi ai cântăreţei, în vârstă de 25 de ani, susţin că Lady Gaga e atât de fascinată de noul ei iubit, Taylor Kinney, care îl interpretează pe Mason Lockwood în serialul „Jurnalele Vampirilor”, încât i-a dat cheile de la locuinţele ei şi l-a rugat să se mute la ea.
În plus, cei doi plănuiesc să petreacă şi o vacanţă romantică în preajma sărbătorilor de iarnă. Cu toate acestea, unele surse au declarat pentru National Enquirer că aceasta l-ar înşela pe Taylor cu fostul ei iubit, Luc Carl. „Ea simte că Taylor o iubeşte pentru ceea ce este ea. I-a dat cheile de la casele ei şi timpul lui liber şi-l petrece numai cu ea. Gaga îi spune că nu a fost niciodată mai fericită ca acum, însă acest lucru nu e chiar adevărat”, a declarat sursa.
Potrivit unui prieten de-al fostului ei iubit, de care s-a despărţit în luna mai, după o relaţie lungă şi tumultuoasă,  artista se joacă şi cu Taylor şi cu Luc: „Gaga încă vorbeşte şi se vede cu Luc. Relaţia lor nu s-a terminat”, a declarat acesta, precizând: „Luc o bombardează cu mesaje şi chiar a început să îl urmărească pe Taylor pe o reţea de socializare. El nu vrea să renunţe şi să o lase pe Gaga să fie cu Taylor”.

Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro