Ricky Martin vrea să se însoare cu partenerul său

05 noiembrie 2011 18:15

Ricky Martin, celebrul cântăreţ de origine portoricană a recunoscut anul trecut că este homosexual, iar acum şi-a exprimat dorinţa de a se căsători cu iubitul lui.

Ricky Martin intenţionează să se însoare cu partenerul său, Carlos Gonzales, în Spania, motiv pentru care a solicitat autorităţilor din această ţară să îi acorde cetăţenia, informează presa internaţională.
Artistul a primit cetăţenia vineri, în condiţiile în care bunica sa este din Spania, iar el deţine o casă în această ţară.
Cântăreţul Ricky formează un cuplu de doi ani cu analistul financiar Carlos Gonzales Abella şi se ocupă împreună de creşterea gemenilor Matteo şi Valentino, care au fost născuţi printr-o mamă-surogat în anul 2008.  Carlos este nepotul fostului Guvernator al statului Puerto Rico şi se cunoaşte cu Ricky Martin încă din şcoala generală, aceştia fiind colegi de clasă.
În timpul unei emisiuni înregistrate pentru VH1, în această vară, Ricky Martin a devenit extrem de emoţionat când a fost provocat să vorbeasca despre Carlos. „Iubitul meu este foarte deştept şi are un suflet mare. Cel mai important lucru este acela că îmi iubeşte copiii”, declara Ricky.
„Este foarte atragător şi foarte cool. Sunt foarte fericit alături de el”, a mai spus cântăreţul.
Deşi acum vrea să meargă la altar cu iubitul său, anul trecut artistul declara că nu va face acest pas până în momentul în care mariajul gay nu va fi legal în Puerto Rico. „Am o relaţie, dar nu vorbim încă despre mariaj. Din păcate nu avem posibilitatea de a ne căsători în ţara noastră. Ne-am putea duce în Anglia, Spania sau Argentina, dar nu este ceea ne îmi doresc. Vreau să am drepturi la fel ca ceilalţi oameni din ţara mea. Nu vrea să fiu un cetăţean de mâna a doua. Vreau să mă căsătoresc pe insula pe care m-am născut şi unde voi muri”, a spus Martin la acea vreme.

Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro