Rihanna lansează astăzi un nou single “Talk that talk”

11 noiembrie 2011 15:47

Pe măsură ce campania de promovare pentru noul album al Rihannei – TALK THAT TALK creşte, regina topurilor Billboard de la Island Def Jam căştigă o a doua săptămână de locul 1 cu „We Found Love” (feat. Calvin Harris), pregătind scena pentru lansarea celui de-al doilea single de pe mult aşteptatul material.

Entuziasmul creşte odată cu apropierea datei de lansare a albumului TALK THAT TALK,cel de-al 6-lea album de studio al Rihannei, ce va fi disponibil începând cu 21 noiembrie.
În ultima săptămână şi jumătate, cei peste 46 de milioane de fani şi Rihannei de pe Facebook (unde a fost desemnată cea mai populară artistă),şi alţi peste 9 milioane de fani de pe Twitter lucrează intens la a debloca toate exclusivităţile de pe album.

Acum două zile, fanii au îndeplint misiunea “Rihanna Navy” şi au deblocat pre-comanda iTunes a albumului TALK THAT TALK.
Astăzi, Rihanna îşi va răsplăti zecile de milioane de fani din toată lumea cu deblocarea celui de-al doilea single de pe TALK THAT TALK, „You Da One” (produs de grozavul Dr. Luke).
Până acum, UNLOCKED a atras peste 500 de milioane de impresii pe Facebook şi creşteri semnificative ale numărului de fani pe Twitter şi Facebook – 2 milioane respectiv 1,5 milioane  de fani.

Săptămâna trecută, Rihanna a rescris istoria Billboard, cu „We Found Love”, devenit al unsprezecelea al său în topul Hot 100,artista având astfel o colecţie de 20 de hit-uri ajunse în primele 10 poziţii ale topului Billboard Hot 100, în doar 6 ani şi patru luni, mai rapid decât orice alt artist solo (conform Billboard.com).
Intervalul de timp bate recordul precedent, deţinut de Madonna, cu 5 luni. Singurii a căror performanţă o depăşeşte pe cea a Rihannei sunt The Beatles!
Rihanna intră într-un cerc restrâns, fiind a 5-a femeie care reuşeşte astfel de performante, conform Billboard.com, după Madonna (cu 37 de piese în Top 10), Mariah Carey & Janet Jackson (cu 27 de piese fiecare) şi Whitney Houston (cu 23 de piese in Top 10).
“We Found Love”, alimentat de un videoclip cinematografic îndrăzneţ, genial regizat de Melina, este unul dintre cele mai rapide hit-uri în escaladarea top-urilor.
Urcarea până pe locul 1 vine după 4 săptămâni de poziţionare în Top 10 Hot 100 . „We Found Love” este totodată şi cel de-al 16-lea hit al Rihannei care ajunge pe cea mai râvnită poziţie a topului Billboard Dance!

Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro