Tamara, fiica lui Bernie Ecclestone, goală în sprijinul animalelor

10 octombrie 2008 10:05

Fata celebrului Bernie Ecclestone, miliardarul care conduce competiţia de Formula 1, a intrat în galeria celebrităţilor care au pozat în ipostaze sexy pentru o campanie PETA (Asociaţia pentru apărarea drepturilor animalelor). Tamara Ecclestone le succede mult mai celebrelor Naomi Campbell, Eva Mendes sau Pamela Anderson, care s-au dezbrăcat în acest scop caritabil. „Îmi place să merg şi să particip la prezentări de modă, să văd ce e nou, dar nu înţeleg

Fata celebrului Bernie Ecclestone, miliardarul care conduce competiţia de Formula 1, a intrat în galeria celebrităţilor care au pozat în ipostaze sexy pentru o campanie PETA (Asociaţia pentru apărarea drepturilor animalelor).

Tamara Ecclestone le succede mult mai celebrelor Naomi Campbell, Eva Mendes sau Pamela Anderson, care s-au dezbrăcat în acest scop caritabil.

„Îmi place să merg şi să particip la prezentări de modă, să văd ce e nou, dar nu înţeleg de ce trebuie neapărat să chinuim animalele pentru asta”, a declarat tânăra de 24 de ani.

Mama Tamarei, Slavica, a fost model Armani, iar tatăl ei, Bernie, este miliardar, astfel că şi-ar permite absolut orice, dar a ales să sprijine campania PETA.

Foto EPA

Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro