Video / Rihanna filmată în timpul unei partide de sex sălbatic

15 iunie 2009 11:42

După ce in urmă cu o lună mai multe fotografii in care Rihanna apărea goală au făcut inconjurul lumii, cantăreaţa este din nou pusă într-o situaţie jenantă.  O înregistrare video în care se presupune că Rihanna este protagonista unei partide de sex sălbatic a fost „scăpată” pe internet. Şi asta nu e tot! Se pare că filmuleţul de câteva secunde este doar o mostră din ceea ce o să apară pe internet pe 22 iunie, chiar în ziua în care c&a

După ce in urmă cu o lună mai multe fotografii in care Rihanna apărea goală au făcut inconjurul lumii, cantăreaţa este din nou pusă într-o situaţie jenantă.  O înregistrare video în care se presupune că Rihanna este protagonista unei partide de sex sălbatic a fost „scăpată” pe internet.

Şi asta nu e tot! Se pare că filmuleţul de câteva secunde este doar o mostră din ceea ce o să apară pe internet pe 22 iunie, chiar în ziua în care cântăreaţa o să depună mărturie împortiva fostului ei iubit, Chris Brown.

Dacă ar fi să ne luăm după zvonuri, se pare că rapperul şi-a pus în cap să se răzbune pe Rihanna şi după ce a snopit-o în bătaie şi este bănuit că a postat poze în care aceasta este goală, vrea să arate lumii întregi cum se poartă şi ce fel de jocuri îi plac cântăreţei în dormitor.

Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro