Adrian Enache scoate din buzunar 1.100 de lei pentru o singură vizită la salon

12 septembrie 2014 18:09

Adrian Enache (48 de ani) este un metrosexual convins. El este client fidel al saloanelor de înfrumuseţare, pe care le frecventează mai des decât iubita lui oficială, Iuliana Marciuc, care i-a interzis să îşi mai vopsească părul, sfat pe care cântăreţul îl ignoră cu desăvârşire.

Printre tabieturile lunare ale lui Enache se numără vopsitul părului, pensatul sprâncenelor, manichiura, pedichiura, masajul, tratamentele faciale, pe care le face frecvent, din dorinţa de a arăta cât mai tânăr. Astfel, artistul petrece ore întregi din timpul său liber în saloanele de înfrumuseţare. Şi, pentru că simte că timpul îşi pune amprenta asupra chipului său, solistul îşi face programări regulate, pe care le respectă cu stricteţe. Obsesia pe care artistul a făcut- o, în ultimii ani, pentru acest gen de îmbunătăţiri fizice l-a transformat într-un metrosexual veritabil care, conform preţurilor practicate de salonul pe care îl frecventează de ani întregi, scoate din buzunar cam 1.100 de lei pentru o singură sesiune de înfrumuseţare.

Iuliana Marciuc se află la polul opus

Deşi prezintă de ani buni o emisiune la postul naţional de televiziune, Iuliana nu şi-a creat încă un stil propriu. Deşi ar avea multe de învăţat de la bărbatul care îi este alături, se pare că vedeta nu poate rezista alegerilor vestimentare neinspirate. Iuliana arată neîngrijită atât în viaţa de zi cu zi, cât şi în apariţiile televizate. Nu se pensează, iar rădăcinile podoabei capilare par în permanenţă nevopsite. Din păcate, artistul nu i-a putut insufla iubitei lui dragoastea pentru aspectul fizic.

Loading...
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro