Din ciclul ”Dacă doriți să revedeți”. Cum arăta Bianca Drăgușanu în urmă cu 17 ani, la ”Din dragoste”

05 august 2017 14:00

După relații tumultoase și destule scandaluri, Bianca Drăgușanu este acum o mămică împlinită și o soție fericită, care în continuare face totul… din dragoste!

Memorabilă rămâne una dintre primele apariții la televizor, în anii 2000, când Bianca Drăguşanu, participa la emisiunea „Din dragoste”, unde un curtezan o cerea de soţie în direct. Chiar dacă Bianca părea extrem de fericită de gest şi era emoţionată până la lacrimi, azi, vedeta nu poate decât să-şi dorească imaginile dispărute. 

Operaţiile estetice, dantura, silicoanele, precum şi multele kilograme în minus ne arată azi o Bianca Drăguşanu schimbată în totalitate faţă de atunci când participa la emisiuni siropoase.

Cu toate acestea, Mircea Radu spune că și pe vremea aceea, Bianca era o femeie frumoasă. „Mie Bianca nu mi s-a părut grasă. Au trecut 17 ani de atunci. I-am ales cazul nu pentru povestea de dragoste dintre ea si Mihai, ci după fotografie. Ea a trimis un plic cu o scrisoare în care își spunea povestea și o poza cu ea într-o fustă scurtă. Nu numai mie mi s-a părut interesantă. Eu m-am opus, le-am spus baietilor daca merita să mergem în Petroșani după ea. Ei au zis da. Degeaba spune lumea că era urâtă, nu e așa. Era foarte înalta, avea un picior frumos, era ok. De unde și pana unde sa cred că va fi celebră? Pentru mine, Bianca a fost și va rămâne un caz pentru Din dragoste și doar atâta. Eu nu cred ca exista vedete în România. Dacă ar fi așa, trebuie să aibă isprăvi profesionale și bani, altfel nu esti vedetă. Eu am câștigat foarte bine pentru că emisiunea mea nu a fost bătută niciodată timp de 9 ani”, a spus Mircea Radu.


Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro