Botezatu le învaţă pe concurentele Next Top Model să mănânce sănătos

22 noiembrie 2011 17:15

Fiecare zi la Next Top Model e o provocare, iar protagonistele show-ului au aflat din nou asta, pe propria lor piele. Cătălin Botezatu le-a întins o nouă capcană, inspitindu-le cu bucate savuroase. Pentru a se asigura că pe viitor vor opta pentru un regim de viaţă sănătos, Bote a invitat şi un medic nutriţionist.

Lupta cu kilogramele este o provocare constantă pentru protagonistele show-ului Next Top Model, mai ales atunci când Cătălin le ispiteşte la fiecare pas cu bucate savuroase. Săptămâna aceasta, fetele au fost invitatele lui Bote la masa de prânz, care părea a fi una copioasă, încărcată cu cârnaţi, jumări, tobă, costiţă, cartofi prăjiţi, maioneză şi altele asemenea. Deşi au fost poftite să servească din tot ce vor, doar puţine au cedat tentaţiei, restul aşteptând rezervate să vadă despre ce probă este vorba de această dată.
Bote a invitat şi un medic nutriţionist care să le explice fetelor ce trebuie să mănânce pentru a-şi menţine sănătatea şi greutatea ideală.
Lecţia s-a dovedit a fi una binevenită pentru concurente. Cum au reuşit ele să facă faţă tentaţiei şi ce au învăţat despre o nutriţie echilibrată, aflaţi joi, 24 noiembrie, de la 20:20, la Antena 1 într-un nou episod Next Top Model by Cătălin Botezatu.

Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro