Ca să aibă pielea frumoasă, Andreea Tonciu se lasă masată cu miere

13 august 2011 14:47

Trupul subţire cu tratamente corporale se menţine. Aceasta pare să fie deviza manechinului Andreea Tonciu, care e fan al terapiilor bio anticelulită, pe bază de miere şi de paprika. Anne Marie Mihăilă, de la Helen Studio, vă spune ce beneficii aduc aceste tratamente şi cât costă.

Andreea are grijă permanent de felul în care arată şi recurge săptămânal la un masaj cu miere sau la o împachetare cu paprika, pentru a preveni celulita şi pentru a-şi menţine tonusul.
“Metoda masajului cu miere se bazează pe interacţiunea pielii cu substanţele active biologic care se găsesc în acest produs şi pe beneficiile masajului profesional. Efectul constă în îmbunătăţirea rapidă a circulaţiei sangvine şi, implicit, a nutriţiei organelor interne şi a ţesuturilor. Masajul se efectuează de două ori pe săptămână, pentru creşterea circulaţiei limfei şi pentru curăţarea pielii. Mierea face pielea mai elastică şi mai netedă şi îmbunătăţeşte starea întregului organism”, ne-a explicat kinetoterapeutul Anne Marie Mihăilă.
Pe lângă masaj, modelul Andreea Tonciu face şi împachetările cu ardei iute, în termocuvertă, pentru că au un efect detoxifiant, drenant, ajută la accelerarea circulaţiei sangvine, la eliminarea retenţiei de apă şi la topirea grăsimii.
“Metoda este contraindicată în sarcină, varice pronunţate, epilepsie, claustrofobie, spasmofilie, hipertiroidie, boli de piele, boli cardiace grave, boli respiratorii şi diabet”, a atras atenţia specialistul salonului.
Foto: Gabriel Miron

Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro