Capul lui Teo, sub iataganul turcilor!

09 noiembrie 2014 20:02

Vria eficientizării cheltuielilor din cadrul postului turcesc a atins-o, se pare, şi pe Teo Trandafir. După rebugetarea mai multor producţii şi produse ale companiei, a venit rândul ei să răspundă în faţa mai-marilor pentru rezultate nesatisfăcătoare.

Zeci de oameni au fost puşi pe liber şi fiecare producţie în parte a fost analizată şi, în unele cazuri, rebugetată după merit sau chiar anulată.
De urgie nu a scăpat nici celebra Teo Trandafir, care, potrivit informaţiilor noastre, este pe făraşul turcilor, în acest moment.
Surse din Kanal D ne-au dezvăluit faptul că gazda emisiunii de după-amiază “Teo Show” a fost muştruluită zdravăn de şefii ei pentru lipsa performanţei şi audienţele sub aşteptările lor. Se pare că în urma discuţiei, vedeta TV s-ar fi ales cu un avertisment, dar şi cu un ultimatum.
Circulă zvonul că aceasta ar avea la dispoziţie o lună să redreseze formatul, la capătul căreia se va stabili dacă va mai rămâne sau nu în grilă.
Iar în vederea redresării, dat fiind faptul că pe segmentul ei orar Teo are doi adversari puternici (“La Măruţă” şi “Acces direct”), s-ar lua în calcul inclusiv mutarea formatului dimineaţa, în locul rămas liber după închiderea matinalului “Draga mea prietenă”.
Reprezentanţii Kanal D susţin însă că Teo face parte, în continuare, din planurile televiziunii: „Teo Show este în continuare în grila Kanal D şi nu se pune problema ca Teo să fie înlocuită”.

Loading...
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro